17°C

Zac Efron postal lastnik zemljišča v Avstraliji

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
16
Hollywoodski zvezdnik je trdno prepričan, da je selitev iz Kalifornije dokončna. Pred kratkim se je odločil za pomembni potezi, ki mu bosta omogočili uresničitev načrtov, ki si jih je zadal po tem, ko se je na avstralskih tleh zaljubil in tako našel srečo. Kupil je zemljišče v Avstraliji ter se obenem odločil za prodajo losangeleškega doma.

Zac Efron se je odločil za nakup 1,6 milijona evrov vrednega zemljišča na območju Tweed Valley, to pa je le eden od korakov k izpolnitvi načrta – želi si namreč, da bi se lahko v kratkem dokončno preselil v Avstralijo. Po tem, ko je ob začetku pandemije pobegnil na območje avstralskega Queenslanda in se nato zaljubil v Vanesso Valladares, natakarico iz Byron Baya, se je odločil, da se v Združene države Amerike več ne vrne.

Zac na snemanju v avstralski divjini noro uživa.
Zac na snemanju v avstralski divjini noro uživa.FOTO: Profimedia

Skrit pred mediji je že od marca 2020 živel prav v obalnem mestecu Byron Bay, kjer je julija spoznal tudi Valladaresovo. Pred kratkim so ga fotografi ujeli ob 115 tisoč evrov vrednem karavanu, v katerem je živel v preteklih mesecih, med tem, ko je snemal film z naslovom Gold. Avstralski mediji so odkrili tudi, da je avgusta odpovedal načrtovan let proti Los Angelesu, saj ni imel nobenega interesa za povratek na ameriška tla.

Zaca Efrona si lahko v družbi Dwayna Johnsona ogledate v filmu Obalna straža, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na POP TV.

"Pot domov je načrtoval samo v najnujnejšem primeru. Zato je letalsko karto kupil vnaprej. V resnici Amerike ni želel obiskati," je razkril eden od njegovih prijateljev. Zvezdnik naj bi karto kupil že mesece prej, saj je bil pripravljen na to, da se v Kalifornijo vrne zaradi birokratskih zadev, povezanih z dovoljenjem za bivanje na avstralskih tleh.

Kalifornijsko rezidenco je potencialnim kupcem ponudil za nekaj manj kot pet milijonov evrov.
Kalifornijsko rezidenco je potencialnim kupcem ponudil za nekaj manj kot pet milijonov evrov.FOTO: Profimedia

Decembra lani se je odločil za prodajo svojega losangeleškega domovanja, ki na trgu dosega ceno v višini skoraj petih milijonov evrov. Hiša na območju Los Feliz je postala njegov dom leta 2013, ko jo je kupil za 3,3 milijona evrov. Če mu prodaja uspe, je to samo še en korak več do dokončne odločitve – življenja v Avstraliji.

Prekrasno losangeleško domovanje bo že kmalu dobilo novega lastnika.
Prekrasno losangeleško domovanje bo že kmalu dobilo novega lastnika.FOTO: Profimedia


Koronavirus pasica november