Tuja scena

Zac Efron pred gimnazijo iz Srednješolskega muzikala: 'Kaj to pomeni?'

Salt Lake City, 23. 07. 2022 16.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bosta Troy Bolton in Gabriella Montez znova prestopila prag srednje šole, kjer sta se zaljubila? Potem ko je Vanessa Hudgens, glavna igralka izjemno uspešnega mladinskega muzikala, objavila video, na katerem pozira pred gimnazijo, kjer je potekalo snemanje filma Srednješolski muzikal, je sedaj podobno storil še Zac Efron. Več kot navdušeni oboževalci so takoj začeli ugibati, na kaj namigujeta nekdanja soigralca.

Zac Efron se je vrnil na slavno lokacijo srednje šole East High, kjer je potekalo snemanje uspešnice Srednješolski muzikal, ki ga je izstrelila med zvezde. Priljubljeni igralec je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri s stegnjeno roko pozira pred gimnazijo v Salt Lake Cityju, ob njej pa je zapisal: "Don't you ... Forget about me."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zapis, s katerim je Efron svoje sledilce opozoril, naj ne pozabijo nanj, je naslov uspešnice iz leta 1985, ki jo je prepevala skupina Simple Minds. Oboževalcem sta fotografija in Zacovo sporočilo dala upanje, da se morda obeta ponovno srečanje igralske zasedbe Disneyjevega muzikala, ali pa je v nastanku nov projekt, povezan s filmom.

"O moj bog, prosim, povej mi, da se bo zgodilo ponovno srečanje," je pod objavo komentiral navdušen oboževalec, zvesta oboževalka pa je zapisala: "Ponovna obuditev filma se mora zgoditi skupaj s tabo. Troy za vedno. Zac, rada te imam." Nekateri oboževalci so igralčevo fotografijo takoj povezali z videom, ki ga je prejšnji mesec objavila njegova soigralka Vanessa Hudgens, s katero je bil nekaj časa tudi v zvezi. "Ampak, ampak ... Vanessa je imela pred nekaj tedni podobno objavo. Kaj to pomeni?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Disney trenutno predvaja serijo High School Musical: The Musical: The Series (HSMTMTS), ki govori o srednješolcih, ki pripravljajo gledališki nastop filmske verzije Srednješolskega muzikala, zato so nekateri sklepali, da se bosta Efron in Hudgensova pojavila na malih ekranih. "Upam, da to pomeni, da bosta z Vanesso gosta v HSMTMTS-ju." 

Zvezdnika se na številna vprašanja in domneve oboževalcev nista odzvala, zato bo na odgovor, kaj se kuha na slavni gimnaziji, treba počakati.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ZRC
25. 07. 2022 08.53
Pesem Don't you forget about me je hit od skupine Simple Minds. Film je pa bil The breakfast club, prav tako kinohit svoj čas. Dajte vsaj osnovna dejstva preverit.