Tuja scena

Zakaj je Halle Bailey kljub govoricam skrivala nosečnost?

Los Angeles, 22. 01. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Halle Bailey je pred tedni sporočila, da je decembra prvič postala mamica, javnost pa za njeno nosečnost vse do rojstva otroka sploh ni vedela. Zvezdnica se je namreč odločila, da tega ne bo delila z javnostjo, zdaj pa je razkrila tudi, zakaj. Kot je dejala, je čas nosečnosti želela preživeti v zasebnosti. Kljub temu se je udeleževala dogodkov, a s širokimi oblačili skrivala, da pod njenim srcem raste novo življenje.

Halle Bailey je kljub temu, da je znana hollywoodska igralka, uspelo vse do poroda skrivati svojo nosečnost. Zdaj je 23-letnica na enem od družbenih omrežij razkrila, zakaj se je odločila, da novice o prihajajočem naraščaju ne bo delila z javnostjo. "Nosečnost sem želela preživeti lepo, zasebno in zdravo," je dejala.  

Halle Bailey se je kljub nosečnosti večkrat udeležila kakšnega dogodka, svoj trebušček pa vedno skrivala za širokimi oblačili.
Halle Bailey se je kljub nosečnosti večkrat udeležila kakšnega dogodka, svoj trebušček pa vedno skrivala za širokimi oblačili. FOTO: Profimedia

Zvezdnica se je v nosečnosti večkrat udeležila kakšnega dogodka, svoj trebušček pa vedno skrivala za širokimi oblačili. Kljub temu so številni oboževalci že septembra 2023, ko se je udeležila podelitve glasbenih nagrad, namigovali na to, da pod njenim srcem raste novo življenje, a se igralka na to ni odzvala. 

Kot je priznala, je bilo zanjo to vseeno nekoliko stresno. "Iskreno povedano, izogibala sem se vsem družbenim medijem. Resnično sem poskušala ostati pri zdravi pameti in vem, da je bilo veliko ljudi, ki so komentirali, da me poznajo in vedo, kaj se dogaja," je razkrila in se zahvalila vsem oboževalcem, ki so bili prijazni in razumevajoči.

Svojega prvega otroka je rodila decembra, novico o novem družinskem članu pa z javnostjo delila v začetku tega leta. "Čeprav smo že nekaj dni v novem letu, se mi je najboljša stvar zgodila v letu 2023, ko sem dobila sina. Dobrodošel Halo, svet komaj čaka, da te spozna," je zapisala ob fotografijo dečkove rokice, ki jo je objavila na Instagramu. Zvezdnica je otroka dobila z raperjem z imenom DDG.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Koronavirusovec
22. 01. 2024 10.51
-1
napiše se halle berry, kakšna bailey neki
Vakalunga
22. 01. 2024 10.37
+0
Še ena, ki je otroka kupila ma Market placu, to je vse o tem skrivanju.
zajfa
22. 01. 2024 10.24
+1
To se vsi sprašujemo že tedne ...
ata_jez
22. 01. 2024 09.28
+2
Če se bo preselil v Italijo, bo pa Pronto! :-)
MojsterSplinter
22. 01. 2024 08.45
+0
Zakaj je Halle Bailey kljub govoricam skrivala nosečnost?! To mi povejte!!
Peni Stojanović
22. 01. 2024 08.15
-1
koga briga en skrat
Abica
22. 01. 2024 08.02
+2
sin Halo, torej svetniški sij? Ojojoj