Tuja scena

Zakaj Lenny Kravitz ne bo napisal govora za poroko svoje hčerke Zoe?

Los Angeles, 19. 01. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lenny Kravitz se veseli poroke svoje hčerke Zoe, ki je po zagotovilih virov blizu para že nekaj časa zaročena z Channingom Tatumom. Kot je v navadi, bo imel pevec kot ponosen oče, na poroki govor, ki pa ga ne bo vadil vnaprej. Prepričan je namreč, da morajo takšne stvari priti po trenutnem navdihu, o svojem bodočem zetu pa ima same pohvalne besede.

Zoe Kravitz in Channing Tatum sta v začetku novembra sprožila govorice o zaroki in čeprav jih sama nista uradno potrdila, viri blizu para zagotavljajo, da se bosta kmalu sprehodila do oltarja. Kdaj in kje se bo to zgodilo, ni jasno, je pa dejstvo, da bo do izmenjave zaobljub prišlo, kar je posredno potrdil tudi nevestin oče Lenny Kravitz.  

Lenny Kravitz se veseli poroke svoje hčerke Zoe Kravitz z Channigom Tatumom.
Lenny Kravitz se veseli poroke svoje hčerke Zoe Kravitz z Channigom Tatumom. FOTO: Profimedia

Ko so ga novinarji na nedavni podelitvi nagrad po izboru kritikov 2024 vprašali o značilnem govoru očeta na poročnih obredih, je zvezdnik odgovoril, da se nanj ne bo vnaprej pripravil. "Takšnih stvari ne vadim. Gre za trenutni navdih," je povedal za Entertainment Tonight in dodal, da bodo njegove besede samo tako iskreno prišle iz srca.  

Obenem je glasbenik zaupal tudi, da je pripravljen nastopiti na slovesnosti ob posebnem dnevu zaljubljencev in poudaril, da jima za nastop nikoli ne bi zaračunal. "Se hecate?" je začudeno vprašal novinarja in dejal, da svoji hčeri ne bi izstavil računa. Ali bo do nastopa prišlo, še ni znano, jasno pa je poudaril, da se z zaročencem svoje Zoe ne bi upal pomeriti na plesišču. "Ne, to naj dela Channing. Ne morem se primerjati z Magic Mikom," je dejal v smehu o enemu najbolj prepoznavnem filmu 43-letnika.  

59-letni pevec je že pred časom razkril, da se s svojim bodočim zetom zelo dobro razume. "Rad ga imam, sva dobra prijatelja in se spoštujeva," je povedal in dodal: "Ko je vaša družina srečna, ko je vaš otrok srečen, je to to. Dobro mi gre, blagoslovljen sem."  Za Zoe bo to druga poroka, saj je bila od junija 2019 do decembra 2020 poročena z igralcem Karlom Glusmanom, avgusta 2021 pa sta se dokončno razšla. Tudi Channing je bil že poročen, njegov 10-letni zakon z igralko Jenno Dewan se je končal leta 2019, skupaj pa imata 10-letno hčerko Everly.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

meval
19. 01. 2024 11.24
+2
To ni nobena novica niti zanimivost
Blue Dream
19. 01. 2024 08.42
+5
Seveda da ne, vrjetno ne bo za vsakega neparmanentnega tipa ki ga njegova hčerka spozna pisal govore.