Tuja scena

Zakaj si je Katy Perry med snemanjem oddaje prsi prekrila z blazino?

Los Angeles, 18. 04. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da se ti strga obleka, je nekaj povsem človeškega in zgodi se tudi najboljšim, ali natančneje, tudi svetovnim zvezdnikom. In to ne malokrat. Številni zvezdniki in zvezdnice so se na odru že skrivali za vsemi mogočimi rekviziti, da so deli njihovega telesa, ki bi morali ostati skriti, tudi ostali skriti. Nedavno se je tako med snemanjem oddaje za blazino skrivala Katy Perry. Kaj je šlo narobe?

Oblačila se poškodujejo, strgajo, ne glede na to, koliko denarja smo za njih zapravili. In to se ne zgodi le navadnim smrtnikom, temveč tudi številnim zvezdnicam in zvezdnikom, ki so neprestano na očeh javnosti. Takrat morajo reagirati kot najbolje znajo in nedavno se je pred takšnim izzivom znašla Katy Perry.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica se je med snemanjem oddaje American Idol sprva začela skrivati pod mizo, nato pa si je prsi prekrila z blazino. Kaj je šlo narobe? "Moj top mora ostati na meni," je zapisala ob posnetek, s katerim je razkrila, da se ji je med oddajo "pokvaril" kovinski zgornji del obleke. "Če ne bo popravljeno, bodo gledalci dobili več, kot so pričakovali," je še dejala v posnetku, ki ga je delila na Instagramu. Po enem od nastopov se je nato pošalila, da je bil tako dober, da ji je uničil obleko.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Žirantki je poskušal pomagati tudi eden od članov žirije Luke Bryan, a je kmalu obupal. Nato pa se je pošalil z sožirantom Lionelom Richiejem, da bodo imeli zdaj vsaj več gledalcev.  

Ni pa pevka edina, ki je imela v zadnjem času težave z oblekami. Igralki Emmi Stone se je obleka odpela ravno v času, ko je bila na letošnji podelitvi oskarjev razglašena za najboljšo igralko za film Nesrečna bitja. Zvezdnica se je na odru pošalila, da je za njeno 'situacijo' kriv izjemen glasbeni nastop Ryana Goslinga, ki je zapel v vlogi Kena. S strganimi hlačami se je na enem svojih koncertov srečal tudi pevec Harry Styles.  

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
18. 04. 2024 10.35
Mogoče je pa to del njene oprave in je povšter samo top. nekateri oblikovalci znajo bit ekscentrični
Poskočna
18. 04. 2024 09.53
Zato ,ker je dobro mislila.
Mr Nobady
18. 04. 2024 09.52
+1
*zgodi se tudi najboljšim*..pa pokažite malo več dostojanstva no, ti zvezdniki in podobni influjencarjii obstajajo samo zaradi tega, ker neumni narod vloži preveč časa v njih. Ja včasih kdo kakšno pesem da ven ali kakšen film posname, ampak to še ne pomeni da jim je treba čevlje lizati tem klovnom.
Anion6anion
18. 04. 2024 09.18
To ni obleka ampak kovinski oklep. Kot vitezi včasih
HardKore
18. 04. 2024 09.16
+0
Jaz pa brez gat, pokrit z odejo... pa neka čudna izboklina dobrih 20cm je gor na odeji 🤷‍♂️
Koljač
18. 04. 2024 08.22
+2
A ni čudno, če bi kupila v Hoferju bi blo boš, al pa Lidel
devlon
18. 04. 2024 08.01
+1
Verjetno ne, ker bi bile prevelike