Tuja scena

Zalezovalka Harryju Stylesu v enem mesecu poslala več kot 8000 razglednic

London, 21. 02. 2024 08.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ženska, obtožena zalezovanja Harryja Stylesa, mu je v manj kot mesecu dni poslala 8000 razglednic, je sporočilo sodišče. 35-letna Myra Carvalho je pop zvezdniku pošiljala ročno napisana pisma in prek spleta naročila vrsto voščilnic zanj, ki so bile poslane na njegov naslov, so sporočili s sodišča Harrow Crown.

Brazilka, obtožena zalezovanja Harryja Stylesa, se je pojavila pred sodiščem v Veliki Britaniji. 35-letna Myra Carvalho je domnevno zasipala nekdanjega zvezdnika skupine One Direction s tisoči voščilnic v manj kot mesecu dni, vključno z nekaterimi poročnimi voščilnicami, je bilo povedano med obravnavo na sodišču Harrow Crown Court.

Na sodišču sodijo zalezovalki Harryja Stylesa.
Na sodišču sodijo zalezovalki Harryja Stylesa. FOTO: Profimedia

Carvalhova, ki je oblečena v črni plašč in rokavice pričala preko video klica, se ni izjasnila o krivdi in je bila zadržana v priporu, da bi zadevo obravnavali na istem sodišču aprila. Sodni dokumenti kažejo, da je brazilska državljanka bivala v hostlu za popotnike v Earl's Courtu v zahodnem Londonu, potem ko je decembra prispela v Združeno kraljestvo.

Njena družina ni vedela, da je odpotovala v Anglijo, so povedali na sodišču. Dve od pisem sta bili ročno dostavljeni na naslov 30-letnega pevca, so povedali tožilci. Carvalhova naj bi se na istem sodišču pojavila 19. aprila, je odločil sodnik Karim Ezzat.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice so zacvetele
21. 02. 2024 10.29
+1
Denar pa oboževalka očitno ima.
Verus Clavis
21. 02. 2024 10.07
+2
Reva se je vrgla v oreng strošek. Če je eno pismo samo 1 EUR... Ni lahko, ko um zavije po svoje.