Tuja scena

Zapela zahtevno uspavanko in navdušila z izjemnim glasom

Istanbul, 11. 07. 2019 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Burak Özçivit, ki je pri nas zaslovel z vlogo Kemala v uspešnici Moja boš, in Fahriye Evcen sta se pred tremi meseci razveselila sina Karana. Slavna mamica je z oboževalci delila ljubek posnetek, na katerem sinu prepeva uspavanko. Zanimivo je, da je izbrala precej zahtevno pesem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

33-letna Fahriye Evcen je že pred let štirimi leti dokazala, da ima odličen posluh za petje. In prav tako tudi njen mož Burak Özçivit, s katerim je leta 2015 zaigrala v glavni vlogi v turškem filmu Ljubezen izgleda kot ti (Ask Sana Benzer). Za potrebe omenjenega filma sta posnela celo duet, zanj pa tudi video.

Mlada mamica pa se je tokrat odločila, da svoj pevski talent deli s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih. Odkar je postala mamica sinu Karanu, prepeva večinoma samo uspavanke, ampak tokrat je izbrala precej zahtevno, in sicer je zapela uspešnico Memory, ki jo slišimo v muzikalu Cats (Mačke). Pesem, ki je vokalno zelo zahtevna, je sicer leta 1981 odpela tudi legendarna Barbra Streisand, ki jo je vključila na svoj album Memories.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Čas za spanje z mojim princem,'' je Fahriye zapisala ob videu, ki ga je delila v zgodbi na Instagramu. Na posnetku je navdušila s čudovitim petjem, med drugim pa lahko tudi vidimo, kako njen tri mesece stari sinček počiva v zibelki, obute pa ima copatke, na katerih je izvezeno njegovo ime.

Burak Özçivit sina ne izpostavlja na družbenih omrežjih in v javnosti, zato turški mediji še vedno čakajo na prvo fotografijo malega Karana.
Burak Özçivit sina ne izpostavlja na družbenih omrežjih in v javnosti, zato turški mediji še vedno čakajo na prvo fotografijo malega Karana. FOTO: Miro Majcen

Burak in Fahriye sta se spoznala na snemanju serije Çalıkuşu (Ptica pevka), kjer sta igrala osrednjo vlogo zaljubljenega para. Njuna ljubezen je prerasla televizijske okvire, saj je med njima hitro preskočila iskrica ljubezni. Marca 2017 sta se v Nemčiji zaročila, večno zvestobo pa sta si obljubila junija istega leta v Istanbulu. Pred dnevi sta tako praznovala drugo obletnico poroke, ki sta jo obeležila tudi na Instagramu.

Turška uspešnica Vedno tvoja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.15 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Burak se je slovenskim gledalkam zasidral v srce po vlogi Kemala v turški uspešnici Moja boš. Čeprav se je serija Moja boš končala, lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri na POP TV spremljate ljubezensko zgodbo Dekle z imenom Feriha. Ob 21.15 pa se udobno namestite v svoje naslanjače, saj ne smete zamuditi napetega dogajanja v ljubezenski drami Vedno tvoja.

Vedno tvoja
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

markaurel
11. 07. 2019 21.25
-2
sakala1
11. 07. 2019 21.01
+1
Ma bolš ko Helena Blagne😂
zemoo
11. 07. 2019 20.43
+3
A se spomniš ko sem ti pela uspavanko ? Ne. Poglej moj instagram
bojer
11. 07. 2019 17.14
-5
Ta Burak je prav osladen tip, morda primeren za tiste... njegova soigralka je bila bolj "fejst" in simpatična. Opažam pa, da so vse ženske na tem portalu lepotice, toda to niti malo ne držei.