Tuja scena

Zendaya donirala gledališču, v katerem je začela svojo igralsko pot

Oakland, 23. 02. 2024 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zendaya je dokazala, da se kljub slavi spominja svojih začetkov. Gledališču, v katerem je začela svojo igralsko pot, je donirala 100 tisoč dolarjev oziroma dobrih 92 tisoč evrov. "Globoko smo hvaležni," so sporočili iz gledališča California Shakespeare Theater v Oaklandu.

Gledališče California Shakespeare Theater v Oaklandu je sporočilo, da je prejelo velikodušno donacijo. Igralka Zendaya, ki je prav tam pričela svojo igralsko pot, je v sodelovanju z organizacijo Women Donors Network donirala 100 tisoč dolarjev oziroma dobrih 92 tisoč evrov.

Zendaya donirala gledališču, v katerem je začela svojo igralsko pot
Zendaya donirala gledališču, v katerem je začela svojo igralsko pot FOTO: AP

"Zelo smo veseli, da lahko ponudimo to splošno podporo v sodelovanju z Zendayo," je v izjavi zapisala Leena Barakat, predsednica in izvršna direktorica organizacije. "Upamo, da naše financiranje podpira vaše delo in pomaga nadaljevati vašo strateško vizijo, kjer koli so sredstva najbolj potrebna."

Clive Worsley, izvršni direktor gledališča, se je igralki in organizaciji zahvalil ter poudaril, da bodo ta sredstva gledališču, ki se pripravlja na praznovanje 50. obletnice, zelo pomagala. "Njena podpora nas v veliki meri spodbuja k nadgradnji zvočnih in svetlobnih sistemov, izboljšanju kavarne in seveda financiranju naše produkcije. Hvala, Zendaya."

Po pisanju revije People je bilo gledališče ustanovljeno leta 1974 in je še posebej priljubljeno v poletni sezoni, ko se občinstvo zbere v zunanjem amfiteatru. Zendaya se mu je pridružila kot otrok, tudi zato, ker je tam 12 poletij delala njena mama. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ina5785
23. 02. 2024 18.37
+4
Res lepa gesta. Eni ne pozabijo kje so dobili možnost, da se je njihova kariera sploh nadaljevala.
_Heisenberg_
23. 02. 2024 20.54
+1