Tuja scena

Zendaya na Instagramu ne sledi več nikomur, niti fantu Tomu Hollandu

Los Angeles, 06. 01. 2024 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zendaya se je očitno odločila, da se za nekaj časa poslovi z družbenih omrežij. Morda ne čisto dobesedno, zvezdnica profila na Instagramu namreč ni izbrisala, je pa prenehala slediti vsem, vključno s svojim fantom Tomom Hollandom. Kaj točno je krivo za njeno odločitev, ni znano, je pa mnoge oboževalce sprva zaskrbelo, da je med zaljubljencema počilo, a očitno se je 27-letnica odločila zgolj za premor pred premiero svojih novih projektov.

Ko si zaljubljeni zvezdniški par med sabo neha slediti, to večinoma pomeni konec zveze. A ne v primeru Zendaye Coleman in Toma Hollanda. Zvezdnica se je namreč odločila, da bo prenehala slediti čisto vsem na Instagramu, in njen fant pri tem ni bil izjema. Kljub temu ji 27-letni igralec še vedno sledi, med oboževalci pa so seveda takoj začele širiti novice o tem, da med zaljubljencema škripa.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A vse kaže, da temu le ni tako, saj je videti, da si je igralka zgolj vzela premor od družbenih omrežij. Svojo zadnjo objavo je delila v ponedeljek, ko je objavila promocijski plakat enega od svojih prihajajočih projektov, filma Challengers, ki prihaja konec aprila. "Najlepše novo leto vam želim," je zapisala ob razkritju datuma izida novega filma.  

Priljubljena 27-letnica točnih razlogov za odločitev o tem, da preneha slediti vsem, ni razkrila, očitno pa je, da bo Instagram profil uporabljala samo za promocijo svojega dela. Morda je njena poteza del promocijske strategije. Poleg omenjenega filma prihaja tudi nadaljevanje filma Dune 2, v katerem igra skupaj s Timotheejem Chalametom. Zanimivo je, da je tudi igralec član kluba '0 sledilcev', kar pomeni, da na Instagramu ne sledi nobenemu. Podobnih taktik so se sicer že večkrat posluževali svetovno znani zvezdniki, kot so Beyoncé, Adele in Billie Eilish.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
06. 01. 2024 12.18
+1
Daj plus če te bk =)
Maxx365
06. 01. 2024 10.49
+1
Kdo je to in zakaj bi nas moral zanimati ali sledi svojemu fantu ali ne?
JOSEPH HAYDN
06. 01. 2024 10.01
+4
In to je vredno novice. Nov vrhunec novinarstva