Tuja scena

Zendaya: Svoje nečake po druženju rada vrnem njihovim staršem

Los Angeles, 12. 04. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Zendaya je za vlogo v novem filmu prebudila svojo materinsko plat. Zvezdnica je navdih črpala iz svoje družine, saj so ji bile ženske v njenem življenju velike vzornice. Poleg tega pa je svojo prakso nabirala že skozi leta, med varstvom svojih nečakov in nečakinj, ki jih po druženjem z veseljem vrne njihovim staršem.

Zendaya je prebudila svoje materinske instinkte za svojo najnovejšo filmsko vlogo. Na rdeči preprogi je zvezdnica za revijo People spregovorila o navdihu za materinsko vlogo. "Matere v mojem življenju in okoli mene so tiste, je rekla igralka, ki jim pripisuje zasluge, za inspiracijo pri igranju Tashi Duncan, nekdanje teniške čudežne deklice, ki je postala trenerka. 

Zendaya se je na filmsko vlogo dolgo pripravljala.
Zendaya se je na filmsko vlogo dolgo pripravljala. FOTO: Profimedia

Med klepetom je dodala, da si je skozi leta nabrala malo prakse. "Imam veliko, veliko nečakinj in nečakov, zato se počutim, da so to moji izposojeni otroci. Zabavamo se in potem jih vrnem k njihovim pravim staršem," je rekla Zendaya in dodala: "Vsekakor me navdušujejo, kako se lotevajo materinstva in ga sprejemajo."

V romantični športni komediji se igralka znajde v središču intenzivnega ljubezenskega trikotnika med njenim možem, ki ga igra Mike Faist in nekdanjim fantom v vlogi Josha O'Connorja. Sinopsis film povzema: "Film sledi trem igralcem, ki so se spoznali že v najstniških letih med tekmovanji na teniških turnirjih, vsak z željo, da postane svetovno znani zmagovalec za grand slam, medtem pa ponovno oživijo stara rivalstva na igrišču in izven njega."

In medtem ko vsestransko nadarjena zvezdnica do zdaj še ni upodobila matere, je režiser filma Luca Guadagnino že dolgo prepričan v njeno sposobnost prilagajanja. "Mislim, vau. Film smo dokončali in skorajda nismo uporabili nobenega prizora njene dvojnice. Tako dobra je,"  je pred meseci dejal režiser filma Pokliči me po svojem imenu in še dodal, da je igralka posvetila tri mesece svojega časa treniranju z nekdanjim profesionalnim teniškim igralcem in trenerjem Bradom Gilbertom.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ja0
12. 04. 2024 08.18
+4
A res da jih rada vrne k staršem ??? omg nisem vedel da je to način človeštva, jaz jih ponavadi kar obdržim
Amor Fati
12. 04. 2024 08.23
+5
A ni zabavno brati take članke? Boljš so kot vsak šport🤣