15°C

Zendaya v času karantene občutila žalost

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
15
Nekdanja Disneyjeva zvezdnica Zendaya je v intervjuju za priznano britansko revijo povedala, da je imela pandemija nanjo negativen učinek, zaradi katerega je bila ves čas žalostna. S tem občutkom se je težko spopadala, med drugim pa ji je pomagal tudi obisk pri terapevtu.

Ameriška igralka Zendaya je za britanski Vogue spregovorila o tem, kakšne posledice je imela pandemija na njeno duševno zdravje. Dejala je, da je zaprtje države v njej vzbudilo "okus žalosti", zaradi katerega se je bilo zjutraj težko vstati iz postelje. "Zbudiš se in se ves dan počutiš slabo, v smislu: 'Kaj za vraga se dogaja?'" je iskreno povedala in dodala, da je bila njena žalost podobna temnemu oblaku, za katerega ni vedela, kako se ga znebiti.

Zendaya
ZendayaFOTO: Profimedia

25-letna pevka se je s težkim obdobjem spopadala s pomočjo terapevta, kar je opisala kot dobro izkušnjo, ki jo priporoča tudi drugim, ki si to lahko privoščijo. "Kdor koli ima finančna sredstva za obisk terapevta, mu priporočam, da to stori. Menim, da je to čudovita stvar. Nič ni narobe, če delaš na sebi in se ukvarjaš s temi stvarmi z nekom, ki ti lahko pomaga in se s teboj pogovarja, in ni tvoja mama ali kdor koli drug, ki je pristranski," je zaupala novinarki.

Poleg terapije Zendaya svoja čustva usmerja v najstnico, odvisno od drog, ki jo igra v seriji Evforija, a ob tem priznava, da svoj lik Rue razume le do neke mere. "Sem najbolj trezna oseba, ki so jo lahko prosili za igranje te vloge," je dejala. 

PREBERI ŠE
Zendaya in Tom Holland 'uradno' skupaj tudi na Instagramu

Ima pa nekdanja Disneyjeva zvezdnica v zadnjih mesecih več razlogov za veselje. Med snemanjem filma Spider Man se je namreč zapletla s soigralcem Tomom Hollandom, svojo zvezo pa sta prejšnji teden potrdila tudi na Instagramu z objavo skupne fotografije, pod katero ji je britanski igralec čestital za rojstni dan.