Tuja scena

Zvezdnica serije Evforija Sydney Sweeney je zaročena

Los Angeles, 03. 03. 2022 18.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnica serije Evforija, Sydney Sweeney, je zaročena. Opazili so jo v Los Angelesu, kjer je na prstancu leve roke nosila zaročni prstan z velikim diamantom. Igralko od leta 2018 povezujejo z Jonathanom Davinom, dedičem družine, ki ima v lasti podjetje za tehnologijo in pakiranje.

Sydney Sweeney, 24-letna zvezdnica serije Evforija, in njen fant, Johnatan Davino, sta zaročena. Novica o njuni zaroki je bila potrjena, ko so igralko opazili z velikim zaročnim prstanom na prstancu leve roke med sprehodom po Los Angelesu. Igralka naj bi se z dedičem večjega ameriškega podjetja začela sestajati leta 2018, fotografi pa so ju prvič skupaj ujeli oktobra 2018.

Sydney Sweeney
Sydney Sweeney FOTO: Profimedia

Zvezdnica v javnosti ni nikoli komentirala svoje zveze, s 37-letnim Davinom pa so ju večkrat opazili skupaj, tudi med počitnikovanjem na Havajih leta 2020. Igralka je januarja prvič krasila naslovnico revije Cosmopolitan, ob tej priložnosti pa je spregovorila tudi o tem, zakaj se je odločila, da v javnosti ne govori o svojem ljubezenskem življenju.

"Ne zapletam se z znanimi ljudmi. Ne hodim na zmenke z igralci, glasbeniki ali s komer koli iz zabavne industrije. Tako sem lahko normalna Syd in to je zame najbolj preprosto. Imam odlični podporni sistem," je dejala zvezdnica.

"V življenju imam ljudi, ki bi se bili pripravljeni boriti zame in mi hkrati dovolili, da sem na piedestalu in sijem, ne da bi se ob tem počutila, da preveč sijem in moram stopiti korak nazaj," je svojo filozofijo razložila mlada igralka, ki je na vprašanje o tem, kakšne lastnosti si želi za moškega, ki bi bil njen partner, odgovorila: "Iščem najboljšega prijatelja. želim si biti z nekom, s komer bi se lahko družila 24 ur na dan in se ga ne bi naveličala. Bila bi z nekom, s komer bi se vsak dan smejala."

Igralka naj bi se pred kratkim udeležila avdicije za biografski film o Madonninem življenju, v katerem bi zaigrala v glavni vlogi. Ali je bila uspešna in vlogo tudi dobila, ni znano. Za vlogo Madonne naj bi se potegovali tudi igralki Julia Garner in Julia Fox, v javnosti pa se omenja še nekaj drugih imen.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tone 12345
03. 03. 2022 20.29
+4
Tud spat nisem mogel ko se je zaročila kaj bom pa sedaj