Tuja scena

Zvezdnica serije Talenti v belem pomotoma razkrila zaroko

Peruth, 07. 10. 2022 13.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Kate Walsh je v čast 15. obletnice serije Zasebna klinika skupaj z nekdanjo soigralko Amy Brenneman pripravila spletno srečanje v živo na Instagramu. Med pogovorom je pomotoma razkrila, da je zaročena s svojim fantom Andrewem Nixonom.

"Pravkar sem razkrila najino zaroko," je med pogovorom ob 15. obletnici serije Zasebna klinika z igralko Amy Brenneman svojemu fantu Andrewu Nixonu, pravzaprav zaročencu, sporočila Kate Walsh. Zvezdnica serije Talenti v belem je pomotoma svojega fanta poklicala z besedami zaročenec. Njena nekdanja soigralka na drugi strani kamere je njeno nenamerno priznanje izkoristila. "Pravkar je 100-odstotno razkrila svojo zaroko," je veselo poudarila Amy. Posnetek so na Instagramu objavili Katini oboževalci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A Kate je svoje nenamerno priznanje izkoristila za to, da je ponosno pokazala svoj zaročni prstan in poljubila svojega zaročenca. Kasneje je objavila tudi fotografijo, na kateri nazdravlja z Andrewem.

54-letna igralka, znana po vlogi zdravnice Addison Montgomery, s svojim partnerjem živi v Perthu v Avstraliji. O njuni zvezi ni želela javno govoriti, čeprav naj bi bila par že pred začetkom prvega vala epidemije covida. Spoznala sta se na križarjenju.

Kate Walsh je v seriji Talenti v belem igrala zdravnico Addison Montgomery.
Kate Walsh je v seriji Talenti v belem igrala zdravnico Addison Montgomery. FOTO: Profimedia

Sicer pa se bo Kate do oltarja sprehodila že drugič. Leta 2007 se je poročila s producentom Alexom Youngom. Na poroki so jo spremljali tudi soigralci iz serije Talenti v belem Katherine Heigl , Chandra Wilson, Sara Ramirez in Justin Chambers. Po 15 mesecih zakona je Alex vložil zahtevo za ločitev in kot razlog za razhod navedel nepremostljive razlike. Njuna ločitev je bila zaključena leta 2010, razšla pa naj bi se v prijateljskih odnosih.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AshBurton
07. 10. 2022 19.44
Sam ste pa tut no,se obnasate kot otroci v vrtcu....pomotoma???3osebe je najela,da so nasli najbolj primeren trenutek razkritja!!!
akmtl
07. 10. 2022 17.02
+1
Pred vrati 3.WW,vi pa o zaroki neke Americanke?!?!!
oježeš
07. 10. 2022 16.05
Ko človek govori in govori, ne premisli pa, kaj želi povedati!
MojsterSplinter
07. 10. 2022 14.45
+2