Tuja scena

Zvezdnica Talentov v belem po požaru: Imela sem dve minuti, da rešim otroke

Los Angeles, 04. 04. 2023 08.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Igralka Caterina Scorsone, ki je najbolj znana po svoji vlogi v seriji Talenti v belem, je spregovorila o požaru, ki je pred nekaj meseci uničil njeno družinsko hišo, zvezdnica pa čuti hvaležnost, da je pred ognjenimi zublji uspelo pobegniti vsem družinskim članom, a se hkrati spopada z žalostjo, da niso uspeli rešiti štirih ljubljenčkov.

Igralka Caterina Scorsone je v požaru, ki je pred meseci zajel njihovo hišo, izgubila skorajda vse, a je zelo hvaležna, da se je uspelo rešiti vsem družinskim članom. Na družbenem omrežju Instagram je svojim sledilcem opisala grozo, ki jo je doživljala, ko je požar pogoltnil hišo, ki je skoraj v celoti zgorela, v požaru pa so umrli vsi hišni ljubljenčki.

Caterina Scorsone
Caterina Scorsone FOTO: Profimeda

"Medtem ko sem svoje otroke pripravljala na spanje in jih skopala, je skozi fugirno maso okoli kadi začel vdirati dim. Ko sem pogledala po hodniku, je že nastala reka gostega črnega dima in napolnila hišo," je v objavi zapisala 41-letna igralka, ki ima z nekdanjim možem Robom Gilesom tri hčerke.

"Imela sem približno dve minuti časa, da sem svoje tri otroke spravila iz hiše, od koder smo pobegnili le s čevlji na nogah. Ampak smo uspele priti iz hiše. In za to bom večno hvaležna. Srce parajoče je, da nam ni uspelo rešiti naših štirih ljubljenčkov, katerih izgubo še vedno čutimo, a smo kljub temu srečne, da smo jih lahko imele v svojih življenjih," je še zapisala ob fotografijah mačk in psa ter pogorišča, ki je ostalo od ene izmed sob.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Naučile smo se, da so edina stvar, ki je pomembna, ljudje (in bitja), ki jih imaš rad," je nadaljevala in dodala: "Edina stvar, ki je pomembna, je skupnost. Brez tega ne bi bile tukaj in zelo smo hvaležne." Igralka, ki v seriji Talenti v belem igra Amelio, se je zahvalila tudi podpori, ki jo je prejela od članov skupnosti in prijateljev, ki so ji pomagali v težkem času.

"To ni objava o požaru. To je objava o skupnosti. To je ljubezensko pismo neverjetnim ljudem, ki so se pojavili, in neverjetnim načinom, kako so to storili. Hvala gasilcem in preiskovalcem (hvala, Trey)," je zapisala in dodala: "Hvala moji sosedi, ki se je oglasila na naše besno trkanje na njena vrata. Hvala staršem v šoli mojih otrok, ki so poslali igrače in knjige, mojim prijateljem, ki so poslali oblačila in zaloge, in mojim sestram, ki so priletele, da bi poskrbele za logistiko, da sem lahko bila s svojimi otroki. Hvala moji ekipi, ki je vse olajšala."

 Na koncu je pripisala: "Tu je nekaj fotografij v čast prostoru, ki smo ga nekoč imenovali dom, slovo od živali, ki so nas imele tako rade, in hvaležnost, da imamo edino, kar smo kdaj zares potrebovali: drug drugega."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V razdelku s komentarji na njeno objavo so zvezdničini prijatelji in sodelavci izrazili sožalje, hkrati pa pohvalili njeno moč. Igralec Chris Carmak je zapisal: "Upam, da se mi nikoli ne bo treba soočiti s čim takšnim ... če pa že, upam, da bom lahko sledil tvojemu zgledu v strašnih okoliščinah ... ljubezen tebi in tvoji družini." Soigralec Jake Borelli pa ji je sporočil: "Resnično si neverjeten človek. Tebi in tvojim pošiljam vso ljubezen, ki jo imam."

Igralka Melissa DuPrey je pod objavo s fotografijami zapisala: "O, srček. Tako sem vesela, da ste vsi na varnem. Žal mi je za izgubo vaših puhastih prijateljev in oprijemljivih stvari, ki hranijo spomine. Hvaležna sem, da ste tukaj."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralkina ljubezen do družine za oboževalce ni nič novega. Igralka pogosto slavi svoje otroke na družbenih omrežjih, njena zadnja objava pa je bila objavljena prejšnji mesec na svetovni dan Downovega sindroma. Diagnozo ima tudi njena najmlajša hči Pippa.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice so zacvetele
04. 04. 2023 09.05
+5
Hiše? Saj tam imajo same lesene"remlne", enako Anglija, Avstralija, Nova Zelandija in še kje. Normalno, da se takoj vžge. Pri nas, pri starih hišah, takoj zagori podstreha, ker je leseno in še polno neuporabne krame. Požarna inšpekcija je njega dni v mestih kontrolirala podstrehe, 60+ let nazaj, danes so pa samo sami sebi namem, oz., ko hiša že pogori, pametujejo in iščejo vzroke, zakaj je pogorelo.