Tuja scena

Zvezdnik filmov Sam doma skrival prihod drugega otroka

Los Angeles, 18. 03. 2023 14.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Macaulay Culkin in Brenda Song sta lani konec decembra drugič postala starša. Novico o tem, da se je njuni družini pridružil še en fantek, sta vse do sedaj uspešno skrivala pred javnostjo. Tako kot sta ob rojstvu prvega sina Dakote dolgo molčala, sta se pri drugem sinu, ki sta ga poimenovala Carson, odločila enako. Sedaj sta zaročenca potrdila, da se je drugi sin rodil pred božičem in da sta presrečna.

Macaulay Culkin in njegova zaročenka Brenda Song sta konec lanskega leta drugič okusila čare starševstva. A igralca sta se odločila, da bosta tako kot pri prvem sinu Dakoti tudi tokrat novico o novem družinskem članu za nekaj časa zadržala zase."Presrečna sva, da sva drugič postala starša," sta zdaj povedala v kratki izjavi za medije in s tem potrdila, da se jima je rodil še en sin. Po poročanju portala Us Weelly sta zaljubljenca sina poimenovala Carson, rodil pa se je nekaj dni pred božičem.  

Macaulay Culkin in njegova zaročenka Brenda Song s prvorojencem Dakoto.
Macaulay Culkin in njegova zaročenka Brenda Song s prvorojencem Dakoto. FOTO: Profimedia

Zvezdnik filmov Sam doma in televizijska igralka skrbita, da svojo zasebnost držita zase. V intervjujih redko spregovorita drug o drugem ali o svoji družini. Lani februarja je sicer 34-letnica spregovorila o materinstvu. "Nikoli si nisem mislila, da bi svojo kariero zaradi materinstva lahko postavila na stranski tir," je povedala za E!News in dodala, da ji je sin spremenil pogled na življenje. "Če bi morala zaradi njega prenehati s kariero, bi to brez težav storila. On je najpomembnejši in želim biti najboljša mama," je še dejala igralka.  

Macaulay in Brenda, ki sicer nikoli nista skrivala, da si želita več otrok, sta svojo ljubezensko zvezo začela leta 2017, leta 2021 pa se jima je rodil sin Dakota, ki sta ga poimenovala po igralčevi pokojni sestri. Lansko leto januarja sta se zaročila, decembra pa tako v svoji družini pozdravila še enega sina. Pred Brendo je bil 42-letnik osem let v zvezi z igralko Milo Kunis, Songova pa je leto dni hodila s pevcem Traceom Cyrusom.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lance
19. 03. 2023 08.44
+3
Ni ga skrival. Le novinarji spet niste opravili svojega dela...
Mio56
18. 03. 2023 21.19
+4
Se ma lufta, predn bo lahko kaksnega doma “pozabu” 😂😂
Sventevith
18. 03. 2023 14.55
+12
On še najbolje ve, da je treba otroke skrivati, saj ima Hoolywierd otroke zeeeelooo rad.