10°C

Zvezdnik serije Talenti v belem po treh letih zaključil ločitveni postopek

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
0
Jesse Williams je po dolgi ločitveni bitki dosegel svoje. Po tem, ko je leta 2017 vložil ločitvene papirje, sta se z Aryn Drake-Lee končno dogovorila glede skrbništva nad njunima otrokoma.

Igralec Jesse Williams in njegova nekdanja partnericaAryn Drake-Leesta se dogovorila za deljeno pravno in fizično skrbništvo nad njunima otrokoma šestletno Sadie in petletnim Maceom, prav tako se bosta morala med seboj posvetovati glede objavljanja njunih fotografij na družbenih omrežjih. Nekdanja zakonca sta bila sicer poročena od leta 2012.

Jesse Williams je zaključil ločitveni postopek.
Jesse Williams je zaključil ločitveni postopek.FOTO: Profimedia

Aryn naj bi obdržala dom v Los Angelesu, prav tako prebivališča v Brooklynu in Oaklandu. Igralec bo prav tako plačeval preživnino v vrednosti nekaj več kot 43 tisoč evrov na mesec, obdržal pa bo ves dobiček, ki ga je prigaral od njunega razhoda leta 2017. Ti dogovori so bili sicer sporazumno sprejeti že septembra lani, a so jih uradno potrdili šele letos avgusta. 

Aryn Drake-Lee z otrokoma.
Aryn Drake-Lee z otrokoma.FOTO: Profimedia

Anonimen vir je za ET januarja 2018 povedal, da je bil igralec po vložitvi ločitvenih papirjev videti zelo srečen: "Tako svoboden je. Odločitve želi sprejeti zase in za otroka. Kadar Jesse ne dela, želi biti z otrokoma. Zelo se je trudil, da bi zakon uspel, a se ga sčasoma ni več dalo rešiti. Ni želel biti slab zgled za svoja otroka, zato se je odločil narediti naslednji korak."

Pasica koronavirus oktober