14°C

Zvezdniki serije Vedno tvoja se družijo tudi zasebno

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
7
Murat Ünalmış, ki z vlogo odločnega Demirja blesti v turški uspešnici Vedno tvoja, je lani v turški pokrajini Kapadokiji odprl svojo restavracijo. Tokrat pa je imel prav posebne goste, saj sta na obisk prišla njegova soigralca iz serije Vedno tvoja Vahide Perçin (Hünkar Yaman) in Bülent Polat (Gaffur).

Vahide kot Hünkar Yaman, medtem ko je Bülent stopil v čevlje Gaffurja.
Vahide kot Hünkar Yaman, medtem ko je Bülent stopil v čevlje Gaffurja.FOTO: POP TV

Murat Ünalmış, ki smo ga pri nas spoznali v vlogi Demirja Yamana v turški uspešnici Vedno tvoja, ni le igralec, ampak se je pred enim letom podal tudi v poslovne vode. 39-letnika so tako očarale lepote Turčije, da je sredi turške pokrajine Kapadokije, ki jo največkrat opišejo kot pravljično deželo dimnikov, investiral v svojo restavracijo, ki jo je poimenoval Dream spot, po našeSanjski kotiček.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zvezdnik je tokrat v goste dobil posebna obiskovalca. V Muratovo restavracijo sta prišla njegova igralska kolega iz serije Vedno tvojaBülent Polat in Vahide Perçin. Naj omenimo, da Vahide v seriji igra njegovo mamoHünkar Yaman, medtem ko je Bülent stopil v čevlje Gaffurja, ki dela na njunem posestvu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

39-letni igralec je utrinek njihovega srečanja delil tudi na Instagramu, kjer se jima je zahvalil za obisk. Kot lahko vidimo, lokacija restavracije ponuja izjemen panoramski razgled na turško pokrajino Kapadokijo. Po okusnem kosilu si je trojica seveda privoščila turški čaj, ki je pomemben del turške kulture in je nepogrešljiv po skoraj vsakem obroku.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Kapadokija ima mistično stran in me umirja. Želel sem, da bi vsi doživeli ta občutek. Ta prostor smo pripravili s tako lepimi občutki. Našim gostom bomo ponudili čudovito doživetje in jim pričarali okuse dežele," je Murat ob odprtju restavracije izrazil svoje navdušenje nad lepotami Kapadokije.

Murat Ünalmış v vlogi Demirja v seriji Vedno tvoja.
Murat Ünalmış v vlogi Demirja v seriji Vedno tvoja.FOTO: POP TV

Medtem ko smo lahko konec avgusta na POP TV videli zadnjo epizodo druge sezone uspešniceVedno tvoja, je produkcija že zavihala rokave in začela snemanje tretje sezone. V Turčiji so začeli že s predvajanjem napete ljubezenske zgodbe, ki bo v nadaljevanju postregla z novima likoma, in sicer v serijo vstopata 33-letni igralec Furkan Palalıin stara mačka turških serij Nazan Kesal, ki smo jo pri nas na POP TV lahko videli v glavni vlogi Fazilet v seriji Pohlepna gospa Fazilet.