Tuja scena

Kot strela z jasnega: zvezdniške ločitve in razhodi v letu 2019

Los Angeles, 28. 12. 2019 14.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Čeprav se ženin in nevesta do oltarja sprehodita v upanju, da bo njuna ljubezen trajala večno, pa se ta z leti pri nekaterih ugasne. Leto 2019 je zaznamovalo veliko zvezdniških ločitev, med najodmevnejšimi so zagotovo Irina Shayk in Bradley Cooper, Miley Cyrus in Liam Hemsworth ter Mackenzie in Jeff Bezos.

Jeff Bezos in MacKenzie
Jeff Bezos in MacKenzie FOTO: AP

Mackenzie in Jeff Bezos

Ustanovitelj in izvršni direktor spletnega giganta Amazon Jeff Bezos je na začetku leta sporočil, da se po 25 letih zakona ločuje od svoje žene MacKenzie. Zakonca sta odločitev sprejela soglasno po daljšem obdobju, ko sta živela ločeno. Skupaj ima štiri otroke, tri sinove in posvojeno hčer. Dan po tem, ko je v javnost prišla novica, da se ločujeta, so številni medji zapisali, da se je direktor spletnega giganta Amazon, že v času zakona z ženo MacKenzie dobival z nekdanjo voditeljico oddaje Good Day L.A. Lauren Sanchez. Premoženje Jeffa Bezosa, najbogatejšega Zemljana, tudi po ločitvi ostaja okoli 89 milijard evrov, okoli 28,5 milijarde evrov je namreč dobila njegova nekdanja žena MacKenzie.

Irina Shayk in Bradley Cooper
Irina Shayk in Bradley Cooper FOTO: Profimedia

Irina Shayk in Bradley Cooper

33-letna ruska manekenka Irina Shayk in 44-letni ameriški igralec Bradley Cooper sta se po štirih letih razmerja junija razšla. Novica, ki je pred dnevi odjeknila v javnosti, je nekatere močno presenetila, saj sta dajala vtis srečnega para, spet drugih pa ne toliko, ker se je že dlje časa govorilo, da je njuno razmerje vse od konca snemanja filmske uspešnice Zvezda je rojena le še vprašanje časa, razlog za to pa naj bi bila njegova soigralka Lady Gaga. Soigralca sta na letošnji podelitvi oskarjev odpela čudovito balado Shallow ter s prepričljivim romantičnim nastopom dala 'za glodat še eno kost'. S tem sta seveda samo še spodbudila govorice, da je njuno filmsko sodelovanje preraslo v nekaj več. A zvezdnika sta v vsakem intervjuju poudarjala, da sta le prijatelja in očitno tako dobra igralca, ki jima je uspelo na velika platna prenesti to izjemno kemijo.

Irina in Bradley sta se marca 2017 razveselila deklice Lee, po razhodu pa sta se uspešno dogovorila, da bosta imela nad hčerko deljeno skrbništvo.

Ian Ziering in Erin Kristine Ludwig
Ian Ziering in Erin Kristine Ludwig FOTO: Profimedia

Ian Ziering in Erin Kristine Ludwig

Ian Ziering, ki je postal izjemno priljubljen zaradi vloge v seriji Beverly Hills 90210 se je po devetih letih zakona z Erin Ludwig ločil. Nekdanja zaljubljenca sta se odločila, da bosta še vedno skupaj vzgajala njuni dve hčerki, osemletno Mio in šestletno Penno. "S težkim srcem povem, da se z Erin razhajava. Zaradi svojih napornih urnikov sva preveč zaposlena in v zadnjih nekaj letih sva se zelo oddaljila. Je ena od najbolj neverjetnih žensk, kar sem jih kdaj srečal, in najboljša mati najinim otrokom," je ob razhodu zapisal na Instagramu. Sicer pa je bil to Ianov drugi zakon, pred tem je bil pet let poročen z Nikki Schieler.

Katie Holmes je spet samska.
Katie Holmes je spet samska. FOTO: AP

Katie Holmes in Jamie Foxx

51-letni Jamie Foxx in 40-letna Katie Holmes sta se po šestih letih razmerja maja letos razšla. Holmesova in Foxx sta postala par leta 2013, približno leto dni po Katiejini ločitvi od igralca Toma Cruisa. O razmerju se nikoli nista javno razgovorila in zato se ju je prijel sloves enega najskrivnostnejših hollywoodskih parov. Temu pritrjuje tudi dejstvo, da sta se po rdeči preprogi prvič skupaj sprehodila prav letos, nekaj dni pred razhodom na modnem dogodku Met Gala.

Liam Hemsworth in Miley Cyrus
Liam Hemsworth in Miley Cyrus FOTO: Profimedia

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

27-letna Miley Cyrus in 29-letni Liam Hemsworth bosta kmalu tudi uradno ločena. Spomnimo, da je zahtevek za razvezo po osmih mesecih zakonskega življenja avgusta letos vložil igralec. Že pred sklenitvijo zakonske zveze sta ženin in nevesta podpisala predporočno pogodbo, zaradi katere je bilo njuno premoženje že na začetku deljeno. Nekdanja zaljubljenca pa nista dolgo potrebovala za celjenje srčnih ran. Cyrusova se že nekaj časa videva z glasbenikom Codyjem Simpsonom, medtem ko je Hemsworth svojim staršem pred kratkim predstavil novo dekle Gabriello Brooks.

Adele
Adele FOTO: Profimedia

Adele in Simon Konecki

Priljubljena britanska pevka Adele in poslovnež Simon Konecki sta bila skupaj osem let. Do oltarja sta se sprehodila 6. maja lani, poročena pa sta bila le 11 mesecev. Razšla sta se že na začetku letošnjega leta. 31-letnica svoje zasebno življenje skrbno varuje pred javnostjo, zato tudi zakona ni nikoli javno komentirala. Nekdanja zakonca sta se spoznala leta 2011 na dobrodelni prireditvi, po dobrem letu pa sta se že razveselila prvorojenca Angela.

Leto 2019 je bilo prelomno za kar nekaj ljubezni. Zvezdniški pari, ki so se razšli v tem letu, so: Lady Gaga in Christian Carino, Colin Firth in Livia, Jessie J in Channing Tatum, Demi Lovato in Austin Wilson, Kate Beckinsale in Pete Davidson, Nicolas Cage in Erika Koike, Heather Locklear in Chris Heisser, Ben Affleck in Lindsay Shookus, Jim Carrey in Ginger Gonzaga, Emma Roberts in Evan PetersRita Ora in Andrew GarfieldAvril Lavigne in Phillip Sarofim, Gigi Hadid in Zayn Malik, Lily Allen in Meridian Dan, Toni Braxton in Birdman, Richard Madden in Ellie Bamber, Brie Larson in Alex Greenwald, Brody Jenner in Model Josie Canseco, Justin Hartley in Chrishell Stause, Reba Mcentire in Skeeter Lasuzzo, Ron Perlman in Opal Stone, Meg Ryan in John Mellencamp, Adriana Lima in Metin Hara, Jenelle Evans in David Eason, Niecy Nash in Jay Tucker, Christina Hendricks in Geoffrey Arend, Jennifer Farley in Clayton Carpinello, Tom DeLonge (Blink-182) in Jennifer DeLonge, Todd Palin in Sarah Palin, Kathryn Dennis in Hunter Price, Allison Williams in Ricky Van Veen, Ivana Trump in Rossano Rubicondi, Rachael Leigh Cook in Daniel Gillies, William in Elizabeth Shatner, Michelle Williams in Phil Elverum, Anna Camp in Skylar Astin, Logan Marshall-Green in Diane Gaeta ter Dylan Mcdermott in Maggie Q.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anica Hafner
30. 12. 2019 07.42
Precej se jih je ločilo. Nobenega ne poznam. Razen moje sestrične Eve in njenega Tomaža.