Tuja scena

Zvezdniške preobrazbe v letu 2020

Los Angeles, 23. 12. 2020 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
Petra S. Zabavnik
Komentarji
0

Letošnje leto je bilo zaradi pandemije covida-19 po svoji dinamiki in aktivnostih, ki so nam bile dovoljene, izrazito drugačno kot prejšnja leta. Nekateri zvezdniki so zatišje in odsotnost javnih dogodkov izkoristili za to, da se v letu 2021 na rdeče preproge vrnejo nekoliko kilogramov lažji, z novo pričesko ter z večjim zagonom zaradi transformacije, ki so jo v preteklih mesecih doživeli. Kdo so imena iz sveta zabave, ki so nas s svojim spremenjenim videzom presenetila ter tudi navdušila?

Komedijantka Rebel Wilson je sklenila, da v tem letu stopi na pot bolj zdravega življenja. Prve rezultate truda je z oboževalci delila že zelo hitro. Takrat je tudi naznanila, da bo leto 2020 minilo v duhu dela na fizični pripravljenosti, za cilj pa je bila pripravljena storiti mnogo. Njeno pot v 'Letu zdravja', kot ga je poimenovala, so sledilci lahko spremljali tudi na družbenih omrežjih. Že na začetku projekta, za katerega se je odločila v želji po boljšem počutju, je povedala, kakšni so njeni konkretni cilji in kako jih doseči: "Tudi če se moraš plaziti k svojim ciljem, nadaljuj, saj bo vredno. Potrudi se in vsak dan vloži več truda. Vem, nekateri dnevi so naravnost frustrirajoči, počutiš se, da bi najraje odnehal, saj te jezi odsotnost napredka. Vseeno verjemi, dobre stvari prihajajo."

 "Letos se bom posvetila hoji, hidraciji, izogniti se bom poskušala hitri prehrani in sladkorju," je naznanila zvezdnica filmov Prava nota in obenem povedala, da trenira kar sedemkrat tedensko. Konec novembra pa je, po tem, ko je vsak mesec delila kakšno od fotografij svojega napredka, naznanila, da je še pred koncem leta dosegla svoj cilj: "Številka sicer ni pomembna, ampak bolj to, da sem zdrava. Kljub temu sem potrebovala oprijemljive meritve in številko, ki sem jo imela za cilj, in to je bilo 75 kilogramov."  40-letnica se bo zdaj potrudila, da doseženo številko tudi uspešno obdrži.

Adele s transformacijo šokirala, mnogi je niso prepoznali

Pevka Adele se je že oktobra leta 2019 odločila, da si želi spremeniti življenjski slog ter ob tem izgubiti nekaj kilogramov. Ker se v javnosti ne pojavlja ravno pogosto, so njene oboževalce presenetile dopustniške fotografije, ki so razkrile, da je zvezdnica videti izrazito vitkejša. Januarja je bila lažja za dvajset kilogramov, maja, ob praznovanju svojega 32. rojstnega dne, pa je navdušila v kratki obleki in dokazala, da njen večmesečni trud ni bil zaman.  

Z vsako od sicer redkih objavljenih fotografij je vzbudila mnogo zanimanja in številne komentarje, saj nekateri zvezdnice sploh niso prepoznali. Konec oktobra je gostila tudi oddajo Saturday Night Live in se ob tem pošalila na račun izgube teže: "Vem, da sem videti precej drugače, odkar ste me nazadnje videli. Toda pravzaprav sem zaradi omejitev, ki jih je s seboj prinesel novi koronavirus, kot je prepoved potovanja, morala potovati z manj prtljage, zato sem lahko pripeljala samo polovico sebe. In to je ta polovica, ki sem jo izbrala." Adele naj bi bila v letu dni lažja za kar 50 kilogramov.

Letos pa je s svojim videzom presenetila tudi hči legendarnega rockerja Ozzyja Osbourna. Na fotografijah, ki jih je Kelly Osbourne objavila na družbenem omrežju, je presenetila s spremenjenim stilom oblačenja, največ pozitivnih komentarjev pa je požela na račun izgube teže. Zvezdnica se je zatekla k zdravemu načinu prehranjevanja ter telesni aktivnosti in tako samo v letu 2020 izgubila kar 25 kilogramov. 

Kelly Osbourne se je odločila za operacijo želodca

Kasneje je priznala, da je pred tem prestala operacijo želodca in odločitev pojasnila z naslednjimi besedami: "Ne zanima me mnenje drugih. To sem storila in ponosna sem na rezultat. Vse, kar so naredili, je, da so spremenili obliko želodca. Za to sem se odločila pred dvema letoma. Nikoli ne bom lagala o tem in to je najboljša stvar, kar sem jih kdaj naredila," je povedala in dodala, da je bilo na koncu vse odvisno on njenega novega načina prehranjevanja in telesne aktivnosti. Kelly je od operacije naprej lažja za 38 kilogramov, zadnjih 25 pa jih je letos izgubila zaradi posebne veganske diete.

Osbournova je po operaciji želodca pričela živeti bolj zdravo, rezultat pa lahko pripiše tudi veganskemu načinu prehranjevanja.
Osbournova je po operaciji želodca pričela živeti bolj zdravo, rezultat pa lahko pripiše tudi veganskemu načinu prehranjevanja. FOTO: Instagram

Jessica Simpson: "Spet se počutim kot jaz!"

Pevka je svoj cilj, ki si ga je zastavila po porodu tretjega otroka, dosegla že oktobra lani. Kljub temu se v letošnjem letu ni ustavila. Dvakrat je presenetila s fotografijama, ki sta pokazali izjemne rezultate odrekanja in športne aktivnosti. Svojo preobrazbo je zaupala trenerju Harleyju Pasternaku, saj sta bila skupaj pri treningih uspešna že v časih filma Carja hazzarda. Po porodu je znova poiskala njegovo pomoč, saj se je odločila, da zdravje in dobro počutje postaneta njeni prioriteti. Po enem letu, odkar se je odločila za spremembo, je izgubila skoraj 50 kilogramov, o počutju pa je povedala: "Zelo sem ponosna, da se spet počutim kot jaz!" 15 mesecev po porodu, le nekaj dni pred praznovanjem 40. rojstnega dne, pa se je znova pohvalila. Oblekla je namreč kar 14 let stare kavbojke, ki jih je imela v omari še iz časov, ko je bila zaradi snemanja filma v odlični formi, ob slovesu od tridesetih pa jim je dala še eno priložnost.

Tudi britanski glasbeni mogotec Simon Cowell je bil to leto zelo uspešen v boju s kilogrami. Potem ko se je že pred časom lotil veganske diete, je maja razkril, da je izgubil kar 27 kilogramov in da mu je v času karantene uspelo še več telovaditi. Žirant šova Amerika ima talent je priznal, da se mu je bilo v času karantene lažje držati rutine, razen ko je beseda nanesla na pico: ''Malo kuham. Telovadim. Smešno, ampak zdaj se bolj držim diete. Težko mi je edino takrat, ko si moj sin Eric naroči pico. To je edina stvar, ki jo pogrešam." Načrte glede hujšanja in predvsem telesne aktivnosti pa mu je preprečila huda nesreča z električnim kolesom, ki se je zgodila avgusta. Zaradi nezgode je prestal operacijo hrbtenice in je sedaj v procesu rehabilitacije.

Karantenske pričeske navdušile oboževalce

Monaška princesa Charlene je sicer v zadnjih letih svojo pričesko pogosto spreminjala, a tako drzne je nismo vajeni. Ob tem se nekateri že sprašujejo, ali je takšen videz sploh primeren za princeso. Žena monaškega princa Alberta II. in nekdanja južnoafriška olimpijska plavalka je z videzom močno presenetila, saj se je za praznike odločila, da je čas za izrazito spremembo in si tako pobrila kar polovico glave. Zaradi svojega novega videza je 42-letnica na odprtju božičnega sejma v Monaku pritegnila veliko radovednih pogledov.  

Monaška princesa Charlene in njen novi drzni videz.
Monaška princesa Charlene in njen novi drzni videz. FOTO: Profimedia

Z drugačno pričesko je navdušila tudi ameriška pevka Demi Lovato. Ta se je po prekinitvi zaroke z Maxom Ehrichom odločila, da je nastopil čas za spremembe in tako naznanila novo obdobje v svojem zasebnem življenju. Na Instagramu je s svojimi sledilci delila fotografijo, na kateri je pozornost preusmerila na svoje lase. Ob tem je kratko in jedrnato zapisala: "Nekaj sem storila ..." Kot kratkolaska je prejela mnogo komplimentov, pozitivnih odzivov pa se je iskreno razveselila.

Demi Lovato je navdušila s kratko pričesko, ki je naznanila tudi novo obdobje.
Demi Lovato je navdušila s kratko pričesko, ki je naznanila tudi novo obdobje. FOTO: Profimedia

Hrvaški zvezdnik Luka Nižetić, ki je po poletju, preživetem na otoku Vis, oboževalce navdušil z novim videzom, je sam sebe primerjal s hollywoodskim igralcem Bradom Pittom. Dlje časa je namreč puščal daljše lase, nato pa se je poigral še s svetlejšo barvo. Nižetića so bili oboževalci v poletnih mesecih vajeni s speto frizuro, nato pa je presenetil z bujnimi, razpuščenimi lasmi, pri čemer je spominjal na tuje kolege iz sveta zabave. Pod slikami, ki jih je objavil na družbenih omrežjih, je celo sam zapisal: "Brad Pitt, ali spiš mirno?''  

Luka Nižetić s poletno spremembo barve las.
Luka Nižetić s poletno spremembo barve las. FOTO: Instagram

Oktobra se je za manjšo spremembo odločil tudi nogometaš Cristiano Ronaldo. Po tem, ko je bil portugalski nogometni zvezdnik pozitiven na test na novi koronavirus, je svoje zveste oboževalce in sledilce na Instagramu presenetil s fotografijo, na kateri je pokazal svojo kratko pričesko. Na družbenem omrežju, kjer mu sledi kar 241 milijonov oboževalcev, je objavil fotografijo, ki jo je pospremil z besedami: "Četrtkov stil." Nad njegovo krajšo pričesko so bili navdušeni številni sledilci: "Všeč mi je tvoja frizura," se je glasil eden od komentarjev. Drugi je zapisal: "Ta frizura ti zelo pristoji."

Ronaldo se je za spremembo odločil oktobra.
Ronaldo se je za spremembo odločil oktobra. FOTO: Instagram

Rožnata barva za rožnati oktober

Rožnati oktober je z barvo las počastil pevec Joe Jonas. Jeseni se je odločil, da bo svojo svetlo barvo las, ki ga je krasila ob rojstvu dojenčice, zamenjal za nekaj bolj živahnega. 

Pogumna odločitev priljubljenega pevca - rožnata barva las.
Pogumna odločitev priljubljenega pevca - rožnata barva las. FOTO: Instagram

Na družbenem omrežju Instagram je s 13 milijoni oboževalcev delil fotografijo, na kateri ima živo rožnate lase. 31-letni očka male Wille, ki se mu je rodila v zakonu z igralko Sophie Turner, pa ni edini, ki se je v oktobru odločil za pastelno spremembo. V času pandemije so z rožnatimi lasmi presenetile tudi Kaia Gerber, Dua Lipa ter January Jones.

Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.