POP IN

Voditeljica vremena Katja Jevšek je postala mamica

Postojna, 07. 04. 2023 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Taya Damjan
Komentarji
0

Priljubljena voditeljica je novembra lani z nami delila novico, da s partnerjem v aprilu pričakujeta naraščaj, sedaj pa smo v uredništvo prejeli simpatično sporočilo: "Luna Lu je končno tu! Malo smo se prej še sami pocrkljali, preden z vami ga bomo srali. Naš dan je 3. 4. 2023, naši gramčki so 3400, centimetrov se je 50 nabralo, lasje pa so tako dolgi, da rabimo že frizerja. Lubčke vsem."

Katja Jevšek je sporočila težko pričakovano novico, da je postala mamica dojenčici, ki sta jo s partnerjem poimenovala Luna Lu. Pravi, da na svetovni dan zdravja, ko sama praznuje svoj 44. rojstni dan, v objemu drži najlepše darilo. Mala dojenčica je bila že nekaj časa njena in partnerjeva največja želja.

Katja Jevšek: »Luna Lu je najlepše darilo za rojstni dan.«
Katja Jevšek: »Luna Lu je najlepše darilo za rojstni dan.« FOTO: Osebni arhiv Katje Jevšek

Rodila je v postojnski porodnišnici, ob veselem dogodku pa se zahvaljuje celotnemu osebju, še posebej dr. Merlu, brez katerega bi bilo vse težje. Pravi, da sta prav njemu z Luno Lu naredili kak siv las več. Ko pa je malčico dobila v naročje, je ostala brez besed in ulile so se ji solze. Doma je že vse pripravljeno za prihod Lune Lu. "Komaj čakam, da gremo domov novim dogodivščinam naproti," se veseli nove življenjske vloge.

Doma je že vse pripravljeno za prihod dojenčice.
Doma je že vse pripravljeno za prihod dojenčice. FOTO: Osebni arhiv Katje Jevšek

Luna Lu ima doma pravo malo kolekcijo oblačil, nekaterih kosov tudi po več v različnih barvah, saj so jim veliko stvari poslali iz ene od otroških trgovinic iz Kočevja. Prav lepo pa jo je presenetila gospa, ki ji je spletla štiri pare prelepih pletenih copatkov in jih poslala po pošti. Katja je vsem zelo hvaležna, saj takšna presenečenja še polepšajo že tako prelep dogodek.