Zanimivosti

Dvojčki zvezdnikov: od aktivistov do menedžerjev

Los Angeles, 12. 03. 2022 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

15-letni Javon Walton, gledalcem poznan po vlogi Ahtrayja v priljubljeni televizijski seriji Euphoria, je nedavno presenetil javnost, ko je na Instagramu razkril, da ima v resničnem življenju brata dvojčka, ki mu je na las podoben. Javon in njegov brat dvojček Jaden sta sicer zagreta ljubitelja borilnih veščin, imata pa tudi starejšo sestro Jaylo in mlajšega brata Daela, ki je v Euphorii zaigral mlajšega Ashtrayja.

Gledalci priljubljene serije Euphoria so bili nedavno zelo presenečeni, ko so odkrili, da ima eden od igralcev v resničnem življenju brata dvojčka, ki mu je na las podoben. Javon Walton, ki v seriji igra Ashtrayja, pa ni edini, ki se lahko pohvali s tako bližnjim družinskim članom.

Z identičnim bratom dvojčkom se lahko pohvali tudi oskarjevec Rami Malek, ki je le štiri minute starejši od brata Samija. Igralec je v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live razkril, da sta brata v mladosti rada zamenjala vlogi in s tem zmedla učitelje v šoli. "Bila sva poredna," je dejal igralec, ki je nekoč brata zamenjal tudi v šolski predstavi in tako spoznal, da ima talent za igro.

Tudi igralec Ashton Kutcher je tako kot Rami Malek na svet prijokal pred svojim bratom dvojčkom Michaelom, ki je s svojim prihodom pravzaprav presenetil celo svoje starše. "Ljudem vedno povem, da je Ashton v maternici pojedel vse," je razliko v kilogramih ob rojstvu komentiral pet minut mlajši Michael, ki je zaradi zdravstvenih težav pri trinajstih letih preživel celo transplantacijo srca. Aktivist in oče je o svojem zdravstvenem stanju pred leti spregovoril tudi v intervjuju in priznal, da je bil zaradi tega zelo jezen. "Nisem želel biti obraz cerebralne paralize," je pojasnil in dodal, da je bil hvaležen slavnemu bratu, ki mu je vedno stal ob strani in ga sprejemal takšnega, kakršen je.

Kot aktivist pri neprofitni organizaciji dela tudi Hunter Johansson, brat dvojček zvezdnice Scarlett Johansson. "Obstajajo le redki kraji, kjer moje sestre ne prepoznajo," je o sestrini slavi dejal Hunter in pojasnil, da sta kot otroka sicer odraščala popolnoma vsakdanje. "Ona je moja druga polovica in nihče ni bolj pomemben kot ona," je še komentiral družinsko vez. "Z njim sem zelo povezana, ima zlato srce," pa je o bratu povedala Johanssonova.

Z najbližjim družinskim članom se lahko pohvali tudi Vin Diesel, rojen Mark Sinclair. Zvezdnik franšize Hitri in drzni je z bratom Paulom odraščal v Kaliforniji. Brata, ki si vizualno sicer nista podobna, sta živela z mamo samohranilko, očeta pa nikoli nista spoznala. V Kaliforniji živita tudi Noah Schnapp, igralec iz serije  Stranger Things, in njegova sestra dvojčica Chloe. Družinska člana sta nedavno praznovala 17. rojstni dan in s svojimi sledilci delila otroške fotografije: "Si najboljša dvojčica na svetu," je sestri napisal igralec.

Z Instagram voščili je sestro dvojčico javnosti predstavila tudi legendarna manekenka Gisele Bündchen. Sestri, ki sta pred dvema letoma praznovali 40. rojstni dan, sta kot mladi dekleti skupaj stopili v svet mode, a Patricia se je kmalu odločila za drugo pot. Postala je sestrina menedžerka in predstavnica za odnose z javnostjo.