Zanimivosti

Kaj zvezdniki in 'navadni smrtniki' potrebujejo v svoji omari?

Los Angeles, 19. 02. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Stilistka hollywoodskih zvezdnikov Elizabeth Stewart je sestavila seznam petih modnih kosov, ki so po njenem mnenju obvezen del omare vsakega posameznika. Kateri modni kosi so nepogrešljivi po mnenju stilistke, ki oblači tudi oskarjevki Julio Roberts in Cate Blanchett?

V svetu slavnih so že globoko zakorakali v sezono podelitev nagrad. Rdeča preproga, na kateri zvezdniki pokažejo svoje modne odločitve, je nepogrešljiv del dogodkov, kot so podelitve grammyjev, emmyjev in oskarjev. Elizabeth Stewart, ki med drugim skrbi za videz hollywoodskih zvezdnic, kot so Jessica Chastain, Julia Roberts, Cate Blanchett in Viola Davis, je za PageSix razkrila pet modnih kosov, ki so nepogrešljivi v omarah zvezdnikov in 'navadnih smrtnikov'.

Žive barve 

"Barva je odlična odločitev, če želite izstopati na dogodku," je prepričana stilistka Elizabeth Stewart, ki svetuje nakup toalete ali kostima žive barve. Ob tem dodaja, da najboljši rezultat prinašajo modni kosi klasičnih linij, ki s svojo preprostostjo omogočajo barvi, da izstopa.

Viola Davis v toaleti žive barve.
Viola Davis v toaleti žive barve. FOTO: Profimedia

Klasična črna obleka 

Klasična, preprosta in po meri ustvarjena črna obleka nikoli ni napačna odločitev, je prepričana Stewartova. "Črna obleka je odlična za dogodke, za katere niste prepričani, kako se bodo oblekli drugi. Črna obleka vedno deluje."  Kar zadeva silhueto, dolžino rokavov, rob in vratni izrez, izberite tisto, v kateri se počutite najbolj udobno, še dodaja.

Poseben hlačni kostim

"Vsi cenijo udobje hlačnega kostima," je prepričana stilistka, ki priporoča, da ob nakupu hlačnega kostima kupec investira v kos, ki je poseben in ne popolnoma klasičen. Tako, pravi, na dogodkih ne bo videti preveč poslovno. "S posebnimi dodatki lahko naredite vtis."

Julia Roberts v posebnem hlačnem kostimu.
Julia Roberts v posebnem hlačnem kostimu. FOTO: Profimedia

Visoke pete s platformo

S četrtim nasvetom se stilistka obrača na vse pristaše visokih pet. Ne le klasični salonarji, stilistka zagovarja visoke pete s platformo. Ne le, da te ponudijo več višine, so tudi bolj udobne, sporoča.

Opazni modni dodatki

"Modni dodatek, ki je opazen, bo celoten videz naredil bolj poseben," je še povedala Stewartova, ki svoje zvezdniške stranke na rdeči preprogi večkrat 'okrasi' z opaznim nakitom ali torbico.

Cate Blanchett z opaznim nakitom.
Cate Blanchett z opaznim nakitom. FOTO: Profimedia
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

March
19. 02. 2024 10.25
+0
Navadni smrtniki so v nerkovajih, zvezdniki pa ne...to pove vse o smislu branja takšnih novic.
Potouceni kramoh
19. 02. 2024 09.27
-1
Jst kot zvezdnik sem si v omaro pripravil šik kombinezon, plinsko,bulerje
Amor Fati
19. 02. 2024 08.42
-2
Vsak zvezdnik je navadni smrtnik.