0°C

Udeleženki šova Big Brother Brazilija je ime Slovenija

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
67
Eni izmed udeleženk šova Big Brother Brazilija, katerega nova sezona se je pravkar začela, je ime Eslovenia, kar v prevodu pomeni Slovenija. Ob predstavitvi tekmovalcev je bila brazilska javnost šokirana, internet in družbena omrežja pa so "pregorevali", poročajo brazilski mediji. Nad imenom tekmovalke pa je bila presenečena tudi voditeljica šova, Ana Clara.

Resničnostni šovi so še zmeraj med bolj gledanimi televizijskimi vsebinami in prav nič drugače ni v Braziliji, kjer so pred kratkim predstavili udeležence nove sezone šova Big Brother Brazilija. Pozornost javnosti so tekmovalci že pritegnili, posebej pa je izstopala tekmovalka z nenavadnim imenom, Eslovenia Marques, ki prihaja iz brazilske zvezne države Pernambuco.

Eslovenia Marques
Eslovenia MarquesFOTO: Instagram

"Slovenija je stara 25 let iz prihaja iz Pernambuca. Nekoč je bila miss Pernambuca, ukvarja se z manekenstvom, je oboževalka Alberta Einsteina in študentka marketinga," so zapisali v uvodni predstavitvi tekmovalke in dodali, da se njeno eksotično ime nanaša na ime države v Evropi, kar je pritegnilo veliko pozornosti spletnih uporabnikov. Za njeno ime pa obstaja tudi nenavadna razlaga, je v smehu razkrila voditeljica Ana Clara.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Produkcijska ekipa je celo pripravila videopredstavitev, v kateri so gledalcem pokazali Slovenijo, svoje vtise o naši državi pa je podala tudi voditeljica ter jih komentira skupaj z vplivnico Rafalleo Kalimann in sovoditeljem Rhudsonom Victorjem

"Navdih za ime je dobil oče, saj je v devetdesetih letih spremljal politične konflikte, ki so privedli do razpada Jugoslavije. Sicer si je želel, da bi se imenovala Bosna in Hercegovina, kar je druga država v tej evropski regiji, vendar mama na to ni pristala. Odločila sta se, da jo bosta poimenovala Eslovenia (Slovenija)," so izvor njenega imena pojasnili na eni izmed brazilskih spletnih strani ter dodali še odstavek z opisom naše države in fotografijo Ljubljane, na kateri je viden tudi Ljubljanski grad. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.