ZANIMIVOSTI

Zvezda svetovnega prvenstva: moški, ki kaže pot do metroja

Katar, 24.11.2022, 9:07 | Posodobljeno pred 4 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Za nami so prvi dnevi svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju in splet je že poskrbel za nastanek novih viralnih senzacij. Tokrat je uporabnikom družbenih omrežij k srcu prirasel moški, ki s pomočjo megafona obiskovalce usmerja do postajališča za metro. Mnogi se strinjajo, da je 'metro guy' zasenčil celo nogometna super zvezdnika Messija in Ronalda.

Svetovno nogometno prvenstvo v Katarju je dobilo novo zvezdo, ta pa v resnici nima nobene povezave z nogometom. Uporabnikom družbenih omrežij je k srcu prirasel eden izmed uslužbencev prvenstva, ki je zadolžen za usmerjanje prometa. Moški, ki je zaslovel pod vzdevkom 'metro guy', je pozornost obiskovalcev festivala vzbudil s svojim melodičnim usmerjanjem množice proti postajališču za metro.

Zvezda svetovnega prvenstva: moški, ki kaže pot do metroja.
Zvezda svetovnega prvenstva: moški, ki kaže pot do metroja.FOTO: TikTok

In s čim je moški, ki kaže pot do metroja, pravzaprav prepričal svoje oboževalce? Nekatere navdušuje dejstvo, da si pri usmerjanju pomaga s penastim kazalcem in megafonom, spet drugi so navdušeni nad njegovim poskočnim vzklikanjem. "Danes smo ga videli in počutje celotne skupine se je v trenutku izboljšalo," je na TikToku zapisal eden od obiskovalcev katarskega prvenstva, medtem ko se je drugi pošalil, da je uslužbenec v tem trenutku bolj slaven od Messija in Ronalda

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

'Metro guy' je bil za svoje vestno delo že nagrajen s strani organizatorja. Med drugim je v dar prejel več kosov športnih oblačil priznanih znamk, v eni izmed pisarn prvenstva pa so mu manjši sprejem pripravili tudi njegovi nadrejeni. Uslužbenec za svoje delo ni bil nagrajen le s strani organizatorja, temveč tudi s strani podpornikov. Na TikToku mu sledi že več tisoč ljudi, video posnetke z oznako #metroguy pa si je ogledalo že skoraj osem milijonov ljudi.

Glasujte za najboljši portal v regiji
Glasujte za najboljši portal v regijiFOTO: 24ur.com

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.