Pop in

Poroka le šala

Los Angeles, 05. 01. 2004 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britney Spears in Jason Allen Alexander bosta le kratek čas uživala zakonsko srečo, saj sta zakonca že zaprosila za razveljavitev.

Britney se je s poroko le šalila
Britney se je s poroko le šalila FOTO: Reuters

Razveljavitev zakona bo postala uradna že danes. Predstavnica glasbene založbe Jive, za katero snema 22-letna pop zvezdnica, Sonia Muckle je še povedala, da je to vse skupaj bila le "šala, ki je s poroko šla predaleč". Mladi par se je poročil v soboto zgodaj zjutraj po krajevnem času v Las Vegasu. Spearsovo je pred oltar pospremil hotelski uslužbenec, oblečena pa je bila v kavbojke in baseballsko čepico.

Britney kot zagovornica spolne vzdržnosti pred poroko
Britney kot zagovornica spolne vzdržnosti pred poroko FOTO:

22-letni soprog Spearsove sicer prihaja iz Kentwooda iz ameriške zvezne države Louisiana. S pevko sta se v Las Vegasu hotela poročiti kar brez vseh dokumentov, vendar jima je osebje poročne kapelico pojasnilo, da to ne bo mogoče. Tako sta se z limuzino odpeljala do bližnjega poročnega urada, pridobila dovoljenje, odšla nazaj v kapelico, zaprosila za poroko in naposled dahnila usodni da. K oltarju je Britney, ki naj bi bila za svojo prvo poroko oblečena v kavbojke, majico s kratkimi rokavi in bejzbolsko čepico, pospremil nek hotelski uslužbenec.

Britney je novembra lani izdala svoj najnovejši, četrti album "In the Zone", ki se je ob izidu uvrstil na vrh Billboardove lestvice najbolje prodajanih plošč v ZDA, pevka pa bo predvidoma 2. marca v San Diegu začela še koncertno turnejo.

Medtem ko je Britney sicer za kratek čas skočila v zakonski stan, pa njen nekdanji fant, ameriški pevec Justin Timberlake, piše spomine, pri čemer naj bi veliko prostora namenil prav njej. Po poročanju britanskega tabloida Sun je Timberlake založbi, ki bo izdala knjigo, obljubil, da bo "o vsem pisal pošteno, tudi o Britney". Justin želi s spomini pojasniti, zakaj sta se s pevko marca 2002 po več letih razšla.

Poljubljanje z Madonno
Poljubljanje z Madonno FOTO: Reuters

Pop princeska je v svoji kratki, vendar bliskoviti karieri, že večkrat dokazala svojo muhavost. Za tem, ko je postala idol ameriških zagovornikov spolne vzdržnosti, ko je izjavila, da ne bo seksala pred poroko, se je z javnim poljubljanjem Madonne dokončno otresla svojega nedolžnega videza. Morda je bila poroka le izgovor za čimprejšnji skok v posteljo z Jasonom. Še vedno pa ostaja nesporno dejstvo, da je Britney Spears pri 22-ih eden najbolje prodajani glasbenih artiklov v zgodovini, saj je štirikrat zapored svoje albume takoj po izidu izstrelila na prva mesta svetovnih lestvic.