FIT 24UR

Devet novih specialistk

Ljubljana, 02. 12. 2002 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V brezplačni specialistični svetovalnici <a href="http://24ur.com/zdravniki" target="_blank">Popovi zdravniki</a> sodeluje že dvaintrideset zdravnikov specialistov in štirje zdravstveni delavci.

Pretekli teden se je zdravniški svetovalnici pridružilo še devet novih specialistk: ginekologinja, dermatologinja, pulmologinja, onkologinja, dve psihiatrinji, internistka, logopedinja in svetovalka za motnje hranjenja.

Edita Arh, specialistka ginekologije in porodništva

Dela v zasebni ginekološki ambulanti na Ljubnem ob Savinji. Ukvarja se s preventivnimi pregledi na področju zgodnjega odkrivanja rakavih obolenj na rodilih in dojkah ter vodenjem nosečnosti. Posebno skrb namenja mladostnicam in ženskam v menopavzi.

Jadranka Korsika Mrak, specialistka dermatologinja

Jadranka Korsika Mrak
Jadranka Korsika Mrak FOTO:

Opravlja ambulantno in bolnišnično dejavnost na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani. Njeno ožje področje so alergijska obolenja kože.

Nisera Bajrović, specialistka internistka-pulmologinja

Zaposlena je v Bolnišnici Golnik. Poleg rednega dela na oddelku, kjer se večinoma ukvarja z bolniki z različnimi obolenji pljuč in alergijami, enkrat tedensko dela tudi v ambulanti za specifično imunoterapijo.

Metka Klevišar, specialistka onkologije

Metka Klevišar
Metka Klevišar FOTO:

Onkologinja, ki aktivno deluje v društvu Hospic. Prizadeva si, da bi umirajoči bolniki lahko do zadnjega živeli čim bolj kvalitetno. V društvu pomagajo tudi svojcem umirajočega, tako v času bolezni, kot tudi po smrti, v času žalovanja.

Danijela Janša, specialistka psihiatrije

Zaposlena je na Psihiatrični kliniki v Ljubljani, na oddelku za odvisnike od nedovoljenih drog. Ukvarja se tudi z obravnavo bolnikov, ki imajo imajo poleg bolezni odvisnosti še druge psihične motnje in z družinami odvisnikov.

Urša Dular Kolar, prof. defektologije za osebe z motnjami sluha in govora

Urša Dular Kolar
Urša Dular Kolar FOTO:

Zaposlena je na Zavodu za gluhe in naglušne v Ljubljani, kjer se ukvarja predvsem z motnjami v govorno – jezikovni komunikaciji, dela predvsem s predšolskimi otroci.

mag. Dragica M. Sternad, svetovalka za motnje hranjenja

Deluje kot svetovalka in terapevtka na področju motenj hranjenja in je avtorica knjige - Motnje hranjenja.

Registracija

Želenemu zdravniku lahko vprašanje postavijo samo registrirani uporabniki. Registracija služi izključno naši evidenci in nam omogoča vsaj delno varovalo pred zlorabo neresnih uporabnikov. Podatki so tajni in kar se le da varni pred zlorabo.

Preverite že odgovorjena vprašanja

Zdravniki ugotavljajo, da se veliko vprašanj ponavlja, zato prosimo, da najprej pregledate že odgovorjena vprašanja. Na desni strani naslovnice Popovih zdravnikov lahko izberete možnost iskanja po arhivu Popovih zdravnikov. Velika verjetnost je, da boste odgovor na svoje vprašanje že našli in tako vam in zdravnikom prihranili čas.

Vaši predlogi

Sčasoma bomo našo svetovalnico še izpopolnili z novimi zdravniki-specialisti, zato pričakujemo kakršnekoli vaše predloge na elektronski naslov: popovi.zdravniki@24ur.com.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA