Kuhajmo

Slovenska hrana za evropske goste

Ljubljana, 08. 01. 2008 18.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Markovič/Nataša Repovž
Komentarji
7

Slovenija bo med predsedovanjem visokim gostom nudila prave kulinarične užitke, od prekmurske gibanice do kranjske klobase.

Slovenija bo med predsedovanjem visokim gostom nudila prave kulinarične užitke, od prekmurske gibanice do kranjske klobase.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BB222
31. 01. 2008 11.01
Se popolnama strinjam s komentarji,da jih ni sram jejo na naš račun nekateri pa še za kruh nimajo.Nevem kaj se grejo.
ratetimestime
18. 01. 2008 15.42
Samo da ne bo kdo od uglednih gostov koga kultiviral pod mizo, pa bo medkulturnemu dialogu zadoščeno. Obmetavanje s klobasami ne bi bilo primerno.
Matej Rojc
12. 01. 2008 18.49
sukisuki, bolje bi biloda bi se "preseravali" z gospodarskimi in znanstvenimi dosežki in sitimi državljani, kot pa z kupovanjem stvari, ki služijo samo za fasado državi navzven in bo prej ali slej zbledela (stoli, požrtije, orožje ipd.).
sukisuki
10. 01. 2008 10.45
mah veste kaj, tko kot je enkrat g. obrambni minister reku, da bi tudi on raje kupoval inkubatorje namesto oklepnikov, ampak to igro se pač moremo igrat ker smo se odločl za nato in EU itd, tko da mislim da glede na to da predsedovanje EU ni kr neki in morejo bit stvari na visokem nivoju, da Slovenija dokaže da ni le ena brezvezna balkanska država in v to spada tudi hrana na.....jst na svoji poroki tut ne bom sparala pa postregla s pasuljem, to se zgodi samo enkrat in mora zato bit posebno in lepo.....upam da se strinjate z mano! v primerjavi z drugimi stroški je ta pljunek v morje! pa lep dan tudi vam!
Alojz Ovni?
09. 01. 2008 20.06
Ne vem zakaj toliko hrupa za prazen nič. Vsi normalni ljudje mislim, da vedo, datudi politiki jedo. Smatram,da nihče ne vidi preveč rad, če mu kdo gleda v krožnik. Če se Slovenija nima pohvaliti z ničemer drugim kot z dobro kuhinjo je škoda TV časa in denarja, da se toliko razmetavate okrog loncev. Vsem nam je jasno, da vso razkošje plačujemo navadni ljudje. naj se jim zatakne kost.
kgb@akcija.net
09. 01. 2008 19.58
pasulj, golaž in podobno bi bilo čist predobro za njihove nebuloze
maktub
09. 01. 2008 08.36
Če ne bi tako trošili s temi bedastimi slavnostnimi kosili in ne vem kakšnimi gala blanketi, bi se to še kako poznalo na našem proračunu in bi namest tega dokupil inkubatorje al pa kej bl pametnga. A so tile gostje kej več kot ljudje, da je treba buteljke za najbrž več kot 1000 € pit!! Popolnoma normalna večerja na kmečkem turizmu bi bla več kot dovolj za njihovo mlatenje prazne slame!!