Šport

Aco Petrović trener v Tivoliju?

Ljubljana, 31. 12. 2007 12.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener košarkarjev Zadra Aco Petrović je v Tivoliju od direktorja Uniona Olimpije Janeza Rajglja dobil nespodobno povabilo.

Direktor košarkarjev Uniona Olimpije Janez Rajgelj je res zelo nepredvidljiv tip. Na drugem košarkarskem druženju regionalnih zvezdnikov pod okriljem Lige NLB zadnji četrtek v Tivoliju je namreč mesto prvega trenerja ljubljanskega moštva ponudil še Acotu Petroviću, trenerju Zadra, ki je na tej revijalni tekmi vodil moštvo Zahoda.

Aco Petrović, ki ga kličejo tudi Aco Trica, je sredi Tivolija dobil nespodobno povabilo in se mu rahlo nasmejal.
Aco Petrović, ki ga kličejo tudi Aco Trica, je sredi Tivolija dobil nespodobno povabilo in se mu rahlo nasmejal. FOTO: Damjan Žibert

In zanimivo, Petrovićev pomočnik na tej tekmi je bil prav sedanji trener Uniona Olimpije Memi Bečirovič, ki pa je s klubskim direktorjem Rajgljem skorajda popolnoma „zamrznil“ službene in osebne odnose. V sicer neformalnem razgovoru je Rajgelj presenečenemu Petroviću ponudil trenersko klop Uniona Olimpije takoj po koncu letošnje tekmovalne sezone, saj bo Aco drugi del le te predvidoma preživel še na klopi Zadra. Atraktivni Petrović pa bo po sezoni 2007/2008 skoraj zagotovo zapustil Zadar in se verjetno začel ozirati proti kakšni uglednejši evroligaški trenerski ponudbi, Ljubljana pa naj ne bi bila v njegovem ožjem izboru.

Direktor košarkarjev Uniona Olimpije Janez Rajgelj na vse načine iščega novega trenerja, naslednika Memija Bečiroviča, vendar zaenkrat precej neuspešno.
Direktor košarkarjev Uniona Olimpije Janez Rajgelj na vse načine iščega novega trenerja, naslednika Memija Bečiroviča, vendar zaenkrat precej neuspešno. FOTO: Damjan Žibert

Pa vendarle, Rajgelj očitno na vse načine išče novega trenerja tivolskega moštva, saj je njegov zadnji poskus zamenjave Bečiroviča z Andrejem Urlepom pričakovano naletel na silovit odpor in zavrnitev pri vseh vplivnejših članih klubskega upravnega odbora. Prvi klubski operativec je torej nesrečnega Bečiroviča praktično že odpisal, Rajgelj pa se zdaj počasi vendarle pripravlja na ponovoletni „zagovor“ pri predsedniku in vodstvu Uniona Olimpije. Ali bo kakšna košarkarska "šiba" končno zamenjala tudi njega?

Zato je tudi vsega hudega vajeni Petrović direktorja Uniona Olimpije sredi Tivolija nekaj trenutkov gledal kot zadnje čudo na tem košarkarskem planetu...

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dejc Staffbull
01. 01. 2008 08.15
Ti "Primski#,a se zavedaš,da sam Rajgl olimpijo pokonc drži,pa kake zaostale pufe je plaču pr Olimpiji,verjem,če ne bi g.Rajglj prevzel U. Olimpijo bi ji verjetn FIBA prepovedala igrati zaradi dolgov,ki jih ima Olimpija do igralcev in trenerjev
Ezekiel 25:17
31. 12. 2007 18.40
Bečirovič naj ostane!! RAJGLA NAGNAT!!! bumbarji, ta odpravni odbor je nesposoben!
GSG-9
31. 12. 2007 15.21
BRING BACK GAŠPER OKORN!
doki007@email.si
31. 12. 2007 14.32
rajgelj ,....ettore mesina te čaka z odprtimi rokami ,...!!! ---ha ha ha ha