Moskisvet.com
Luka Dončić in Anže Kopitar

Šport

Anže Kopitar: Lepo je bilo spoznati bodočo superzvezdo!

J.V./STA
18. 01. 2019 11.01
0

Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so v severnoameriški ligi NHL gostovali v Dallasu, kjer v ligi NBA domuje in uspešno igra njegov rojak, Luka Dončić, ki si je ogledal tekmo. Slovenska športna asa sta se imela tam tudi priliko spoznati, Kopi pa je Luki podaril tudi dres kraljev.

Kralji so premagali teksaške zvezde z 2:1, s čimer so splezali iz NHL-kleti, saj niso več najslabša ekipa prvenstva NHL. 

Tekmo v zanj domači dvorani si je ogledal tudi slovenski košarkarski zvezdnik Dallas Mavericks, Luka Dončić. Pred tekmo so mu domače zvezde podarile zeleni dres s številko 77, a jim tudi to ni pomagalo do zmage, čeprav je na tribuni sedel oblečen v zeleno, pri čemer so ga hokejski navijači navdušeno pospremili z gromkim aplavzom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po tekmi je Dončić obiskal tudi Kopitarja, ki je na Twitterju in Facebooku objavil fotografijo s košarkarskim zvezdnikom. Oba slovenska športnika sta si, nasmejana do ušes, izmenjala dresa. Po novem bo imel Dončić dres kraljev s svojim imenom, Kopitar pa je v dar prejel Dončićevo 77-ico.

Los Angeles Kings sicer tudi po današnji zmagi nad zvezdami, ki so izgubile še četrto tekmo zapored, ostajajo najslabša ekipa pacifiške skupine, a so v skupnem točkovanju lige preskočili kar dve ekipi, Chicago in Ottawo. Naslednja tekma kralje čaka v soboto, ko bodo pri Colorado Avalanche končali gostovanje treh tekem.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382