Borilni športi

24 RUND: Jurišič: McGregorju se marsikaj spregleda, a zadnji incident mu bodo težko

Ljubljana, 06. 04. 2018 17.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Mirko Vorkapić, Tadej Vidrih
Komentarji
0

V drugem delu oddaje 24 RUND sta Tadej Vidrih in strokovni komentator borb na VOYO Mirko Vorkapić gostila najboljšega slovenskega borca po pravilih MMA Uroša Jurišiča, ki je spregovoril o treningih v ZDA, zadnji borbi, načrtih za prihodnost pa tudi o incidentu, ki ga je zakuhal Conor McGregor ter o prihajajočem UFC 223.

Več videovsebin
  • 24 RUND: Druga oddaja, gost Uroš Jurišič
    47:32
    24 RUND: Druga oddaja, gost Uroš Jurišič
  • 24 RUND: Jurišič: Zdravniki so dejali, da ne bom mogel voziti niti kolesa
    02:16
    24 RUND: Jurišič: Zdravniki so dejali, da ne bom mogel voziti niti kolesa
  • 24 RUND: Z Urošem Jurišičem o divjanju Conorja McGregorja
    03:37
    24 RUND: Z Urošem Jurišičem o divjanju Conorja McGregorja
  • 24 RUND: Uroš Jurišič izbere zmagovalce namišljenih dvobojev
    04:07
    24 RUND: Uroš Jurišič izbere zmagovalce namišljenih dvobojev

Gost druge oddaje 24 RUND je najboljši slovenski borec po pravilih MMA Uroš Jurišič. Ljubljančan je v svoji karieri vknjižil osem zmag (od tega kar sedem predčasnih prekinitev) in niti enega poraza. Pred kratkim se je vrnil s priprav iz Združenih držav Amerike, kjer je treniral v slovitem centru American Top Team. Ob tem je drugič slavil pod okriljem organizacije Titan FC, kljub temu, da je v borbo vstopil s sila neprijetno poškodbo reber. Skupaj z gostiteljema je podal tudi svoj komentar zadnjega velikega boksarskega obračuna med Anthonyjem Joshuo in Josephom Parkerjem, veliko pa je bilo govora tudi o zloglasnem Conorju McGregorju. Irec je namreč pred UFC 223 napadel avtobus, na katerem so bili borci, vključno s Khabibom Nurmagomedovom, ki se bi moral v glavni borbi večera za naslov prvaka lahke kategorije (torej za šampionski pas, ki ga je pred tem imel v lasti prav McGregor) udariti z Maxom Hollowayem. Borcu s Havajev je, kmalu po snemanju oddaje, zdravniška služba zaradi nevarnega zbijanja kilogramov prepovedala. Kdo, če sploh kdo, ga bo zamenjal, zaenkrat še ni znano. Edina mogoča izbira je sicer Anthony Pettis, ki je brez borbe ostal po tem, ko je ob divjanju McGregorja ureznine na obrazu utrpel Michael Chiesa.

Jurišič je gostiteljema Tadeju Vidrihu in Mirku Vorkapiću ob zauapal, kaj pričakuje od spektakla UFC 223. Za konec, je preveril svojo moč udarca in napovedal zmagovalce v »namišljenih« dvobojih po pravilih MMA. Kdo bi zmagal: Vladimir Putin ali Donald Trump, Igor "Alfa" Mikić ali Challe Salle, Severina ali Ceca? Prverite v videu!

Če ste slučajno zamudili prvo oddajo, v kateri je bil gost boksarski šampion Dejan Zavec, si jo lahko ogledate TUKAJ.

Mirko Vorkapić in Tadej Vidrih sta tokrat gostila Uroša Jurišiča.
Mirko Vorkapić in Tadej Vidrih sta tokrat gostila Uroša Jurišiča. FOTO: 24ur.com
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.