Borilni športi

Andy Ruiz ne more brez tacosov: Kadar je lačen, postane siten

New York, 17. 09. 2019 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V luči revanše z Anthonyjem Joshuo bo Andy Ruiz Jr moral prevetriti tudi svoj jedilnik. Mehičan je zaradi svoje postave pogosto tarča posmeha boksarskih kolegov, zaradi česar ga v naslednjih tednih čaka stroga dieta. To pa še ne pomeni, da ne bo ostalo tudi nekaj prostora za njegove najljubše tacose.

Junijsko zmagoslavje Andyja Ruiza Jr je premešalo karte v boksarskem svetu in presenetilo številne borce, ki so si obetali, da Anthonyja Joshuo prikrajšajo za bleščeče boksarske nazive. Mnogi so bili presenečeni, da lahko Mehičan, ki je imel za pripravo na borbo le pičlih nekaj tednov časa, pomete z Britancem z izklesanim telesom.

"Z jedilnikom skušamo zadovoljiti njegove želje in potrebe. Kadar je lačen, postane siten. Tako skrbimo, da je sit," priznava Mehičanov nutricionist.
"Z jedilnikom skušamo zadovoljiti njegove želje in potrebe. Kadar je lačen, postane siten. Tako skrbimo, da je sit," priznava Mehičanov nutricionist. FOTO: AP

Ruiz je bil prav zaradi svoje postave pogosto na tapeti. "Si predstavljate? Mali debelinko, ki je pogoltnil vse čokoladice v Kaliforniji, pride v ring in te osmeši pred celim svetom. Kakšna sramota," je bil po porazu rojaka glasen Tyson Fury.

Decembra ob revanši naj bi bila zgodba povsem drugačna. Iz Ruizovega tabora so sporočili, da je v načrtu precejšnja izguba kilogramov. Njegov nutricionist je namreč razkril, da Mehičana v naslednjih tednih čaka dokaj strog prehranjevalni režim, vendar pa bo nekaj prostora tudi za pregrehe.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Obožuje tacose. Ne skrbi nas njegova prehrana zunaj kampa, konec koncev je težkokategornik. Njegov jedilnik želimo še bolj približati zdravemu. Poje velike količine sadja in zelenjave, občasno pa se tudi pregreši. Večino časa se drži jedilnika, skušamo mu namreč ponuditi dovolj goriva, da se prebije skozi treninge. V večini so to zelenjava in ribe," se je glasil odgovor podjetja Zo's Meal Plans, ki skrbi za prehrano Ruiza: "Seveda se tudi pregreši. Nazadnje smo med vikendom obiskali kino in si privoščili pokovko. Tacose si privoščimo ob petkih zvečer. Imamo priljubljeno restavracijo, blizu njegovega domovanja, kjer uživamo v tacosih. Andy obožuje tacose s stopljenim sirom. A ne pretiravamo."

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.