Borilni športi

Bisping svari: Nunes je velika favoritinja, a Spencerjeve ne bi odpisal vnaprej

Las Vegas, 05. 06. 2020 10.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji borec mešanih borilnih veščin, danes pa športni komentator in UFC analitik Michael Bisping več možnosti za zmago v dvoboju med Amando Nunes in Felicio Spencer v okviru borilnega dogodka UFC 250 v Las Vegasu pripisuje Brazilki, toda v isti sapi opozarja, da ima tudi Kanadčanka nekaj skritih adutov. Neposredni prenos dogodka na VOYO, v nedeljo, 7. 6. ob 4.00 po slovenskem času.

Brazilska šampionka Amanda Nunes je prepričana, da bo po nedeljskem obračunu s Felicio Spencer v Las Vegasu nadaljevala svoj zmagoviti niz.

"Vsako tekmico spoštujem, a se je niti najmanj ne bojim. Še vedno sem najboljša borka na svetu in to bom dokazala tudi v nedeljo (z neposrednim prenosom na VOYO od 4. ure zjutraj naprej)," samozavestno pravi Nunesova, ki bo tako branila svoj šampionski pas v peresno-lahki kategoriji, njena nasprotnica, Kanadčanka Felicia Spencer, pa je prav tako že pred dnevi izjavila, da želi spisati novo zgodovino ženskega UFC-ja. "Lahko govori kar hoče, toda zmagala bom jaz. Spoštujem njen trud, voljo, željo, da se nekega dne povzpne na sam vrh, a tokrat pač ne bo šlo," nasprotnici sporoča aktualna svetovna prvakinja, ki je v preteklosti vzela mero nekdanjima šampionkama Rondi Rousey in Cris Cyborg.

Amanda Nunes (desno na fotografiji) je nazadnje zlahka opravila z Germaine de Randamie (levo).
Amanda Nunes (desno na fotografiji) je nazadnje zlahka opravila z Germaine de Randamie (levo). FOTO: AP

"Kako jo bom premagala? S preizkušenim 'receptom', od uvodnega gonga bom zavzela napadalno držo, želim končati borbo čimprej, ali mi bo to dejansko uspelo, pa bo treba še malce počakati. Verjamem v svoje zmožnosti in prepričana sem, da bom nadaljevala zmagoviti niz. Komaj čakam, da se borba začne," še dodaja Amanda 'Leoa' Nunes. Na besede šampionke se je navezal tudi UFC-jev analitik in komentator, nekoč tudi sam odličen borec mešanih borilnih veščin, Michael Bisping

"Drži, da je Nunes velika favoritinja, toda Spencerjeve ne bi vnaprej odpisal. Tudi Felicia ima svoje skrite adute, ki jih, če bo taktično dovolj zrela, lahko uporabi in tako preseneti tekmico. Bo pa to izjemno zahtevna borba za Kanadčanko, ki bo morala prekositi samo sebe, če bo želela prirediti veliko presenečenje," ocenjuje Bisping.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

antilevi?ar
05. 06. 2020 16.25
-1
Brez simbologije "one eye" boga apolonia ne gre, kajne? Sam satanizem.
Nobody75
05. 06. 2020 13.53
+5
Upajmo na vsaj zanimivo borbo, vendar po pregledu parih posnetkov Spencerjeve se mi zdi da bo malo premalo za kakšno velje presenečenje. Je žilava in solidna na tleh, vendar udarci so pa bolj počasni posnetek:) Ampak šport je šport in lahko nas na koncu preseneti.