Borilni športi

Bo Jones imel dovolj trde kosti za Smithove udarce?

Las Vegas, 01. 03. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jon Jones je po soočenju z Anthonyjem Smithom izpostavil, da je njegov nasprotnik na UFC 235 preveč nervozen. Američana se bosta pomerila za naslov prvaka v poltežki kategoriji, šampionski pas je trenutno v lasti Jonesa. Prenos borilnega spektakla si boste lahko ogledali na VOYO.

Jon Jones anthony smith UFC
Jon Jones anthony smith UFC FOTO: AP

3. marca se bosta v UFC kletki udarila Jon Jones in Anthony Smith. Njuno srečanje na predstavitvi je minilo mirno, toda Jones je izpostavil, da je njegov nasprotnik nervozen. "Ne pravim, da ga je strah, toda čustveno ni povsem miren. Je borec, ki mu ta dvoboj vse pomeni in to je zanj zelo nevarno. Ko ti dvoboj pomeni preveč, potem je nevarno, saj misliš na to, kaj lahko izgubiš," je povedal Jones.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Smith si je borbo proti prvaku v poltežki kategoriji zagotovil s spektakularnimi zaključki proti Rui in Oezdemirju, njegov bes pa bo zdaj občutil tudi Jones: "V kletki sem se že velikokrat pomeril z borci, ki močno udarijo. Njegov slog ni nič drugačen od drugih."

Smith in Jones na uradni predstavitvi
Smith in Jones na uradni predstavitvi FOTO: AP

Smith je izkušenega Mauricia Ruo nokavtiral v prvi rundi, toda Jones, ki ima nadimek Kosti, ima veliko bolj trde kosti kot njegovi zadnji nasprotniki: "Jonesa bom premagal na takšen ali drugačen način." Smith je namreč dokazal tudi, da nima le trdih pesti, ampak da se dobro znajde tudi v borbi na tleh.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jones je ameriškim medijem še razkril, da si zelo želi osvojiti nov pas prvaka. UFC je namreč za ta dvoboj pripravil novo obliko šampionskega pasu, ki je po mnenju Američana videti veliko bolje in je še bolj zaželen.

Za naslov prvaka tudi  Woodley in Usman
Zelo zanimivo bo tudi, ko bosta pred glavnim obračunom v ring stopila borca v velterski kategoriji, prvak Tyron Woodley in Kamaru Usman. Woodley ima 19 zmag in le tri poraze, njegov nadimek pa je 'Izbrani'. Še šestič bo branil šampionski pas. V kletki bo peklensko, saj je Nigerijec, ki trenira v Dallasu, neverjeten borec. V statistiki ima le en poraz, trenutno pa ima niz dvanajstih zaporednih zmag.

Kako peklensko bo, preverite 3. marca ob 4. uri zjutraj na VOYO.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bigbadjohn
02. 03. 2019 14.00
Rezimée: Smith je nevrozen, ker mu borba pomeni preveč (?), Jones pa je hladen kot brizganec, ker je zanj pas zgolj modni dodatek (nov design))... če Smith zmaga bom skoraj tako nasmejan, kot ko je DJ Dillashaw izgubil!
Nobody75
01. 03. 2019 10.44
+6
Ne poznam dosti Smitha amapk malo sem pogledal na tubi in vidim da dečko ni slab. Lepo dela z rokami in ima nos kdaj napasti. Vemo pa da Jones ima res trde kosti. Tole zna bit zanimiva borba.
A si ti mal bogi
01. 03. 2019 10.00
-5
Privoščim nekomu drugemu naslov te kategorije, ampak jonesa in njegove nastope bi pa morali bojkotirati
spidman
01. 03. 2019 09.15
+4
naj zmaga najbolsi!
Bigbadjohn
02. 03. 2019 14.04
stiing
01. 03. 2019 07.46
+5
Pričakujem dooobre borbe ;))
anonimnez666
01. 03. 2019 13.39
+0
V to sploh ne dvomim, saj je fight card izjemen! :)
Dinho8O
01. 03. 2019 07.31
+2
Smith deluje, kot bi mu malo uslo v hlace