Borilni športi

Bodo v Hard Rocku padali tudi težki udarci? 'Drobilec' Kovalev brani naslov proti Alvarezu

Atlantic City, 31. 07. 2018 20.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

To nedeljo boste znova na svoj račun prišli ljubitelji borilnih športov in boksa. V hotelu Hard Rock v Atlantic Cityju se bosta namreč za naslov svetovnega prvaka v poltežki kategoriji pomerila Sergej Kovalev in Eleider Alvarez. Borbo si boste lahko v nedeljo v živo ogledali na VOYO, s prenosom začnemo ob 3.00.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekdanji nesporni vladar poltežke kategorije Sergej Kovalev, se bo to nedeljo znova vrnil v ring in poskušal ubraniti naslov svetovnega prvaka po verziji WBO. V hotelu Hard Rock v Atlantic Cityju se bo namreč pomerili se še nepremaganim, 34-letnim Kolumbijcem, Eleiderjem Alvarezom. Alvarez je v svoji profesionalni karieri dobil vseh 23 dvoboj, na katerih je 11 nasprotnikov tudi nokavtiral. Na drugi strani ima Kovalev na 'svojem računu' kar 12 borb več. Pohvali pa se lahko z 32. zmagami, enim remijem in dvema porazoma, katera mu je v letih 2016 in 2017 zadal Andre Ward

"Zelo dobro sem pripravljen na največji izziv v karieri. Na treningih sem trpel, a sedaj sem na vrhuncu svojih moči," je uvodoma dejal izkušeni Alvarez, za katerega bo to sploh prva priložnost, da se bori za naslov svetovnega prvaka. "Čaka me zelo zahtevna borba, a enako velja za mojega nasprotnika. Sem navdušen in komaj čakam, da se borba začne. Pripravljen sem na vse njegove udarce in zvijače. To je moja priložnost, saj je napočil moj čas! Trenutno sem lahko samo nasmejan, saj bodo po nedeljski zmagi vsi poznali moje ime," še doda Alvarez.

Sergej Kolavev bo branil pas proti izkušenemu Kolumbijcu.
Sergej Kolavev bo branil pas proti izkušenemu Kolumbijcu. FOTO: AP

"Pripravljen sem na vsakega nasprotnika, na vsakega prvaka, saj moj cilj je, da znova postanem lastnik vseh štirih pasov v kategoriji! Želim biti nesporni vladar kategorije. Ne počutim se starega, ali kaj podobnega. Starost je samo številka zame in številka 35 mi je kar všeč. Bog mi je dal to moč, da se še vedno borim na tem nivoju, da se borim kot prvak in še naprej se bom boril, dokler znova ne postanem lastnik pasov, ki mi pripadajo. Ko mi to uspe, bom pa končal. To sem si zadal za cilj, da lahko mirno odidem v pokoj," pa je dodal izkušeni Kovalev, ki je tudi na stavnicah favorit obračuna. 

Obračun si boste lahko v živo ogledali tudi na VOYO, s prenosom začnemo v nedeljo ob 3.00 po slovenskem času!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.