Borilni športi

Broner provocira Pacquiaa: Manny se zgolj smeji, njegova angleščina je slaba

Ljubljana, 15. 01. 2019 12.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manny Pacquiao se končno vrača. 40-letni Filipinec se bo (v prenosu na VOYO v nedeljo zgodaj zjutraj ob 3. uri) po skoraj treh letih vrnil na boksarsko sceno v Združene države Amerike. V Las Vegasu bo branil naslov v velterski kategoriji po različici WBA, izzval pa ga bo domačin Adrien Broner.

"Pravijo, da si tako dober, kot je bila tvoja zadnja predstava. Ima osem porazov in še vedno ga uvrščate med najboljše boksarje," je na novinarski konferenci pred obračunom s precej bolj znanim boksarjem povedal Adrien Broner. "Trikrat je bil nokavtiran. Jaz imam tri 'dobre' poraze. Trdo sem prodal svojo kožo. Po tej zmagi sledijo večje, boljše stvari," je prepričan 29-letni Američan, ki je kar 24 od 33 zmag vknjižil z nokavtom. "Ta borba je zame uresničitev sanj. Zdaj imam priložnost, da pošteno zaslužim, kar sem lahko le sanjal. To moram izkoristiti," je še dejal Broner.

Prenos obračuna bo v nedeljo ob 3. uri zjutraj na VOYO.
Prenos obračuna bo v nedeljo ob 3. uri zjutraj na VOYO. FOTO:

To bo sicer prvi obračun za Pacquaia, potem ko je podpisal za Premier Boxing Champions. "Je mlad in hiter – in hiter je tudi s svojimi usti," je o 11 let mlajšem nasprotniku povedal še danes eden bolj prepoznavnih boksarjev. Broner mu ni ostal dolžan in dejal: "Jaz moram biti tisti, ki prodaja dvoboj. Njegova angleščina ni dovolj dobra. Vse, kar počne, je, da se smeji in govori po eno besedo naenkrat, tako da moram jaz prodati ta dvoboj," se je glasil odgovor Američana. Ta je na vprašanje, ali bo lahko užival na polno, če premaga slovitega Pacquiaa, ker je slednji star že 40 let, odgovoril: "V knjigah boksa bo pisalo, da je Broner premagal Mannyja Pacquiaa, ne bodo zapisali, bil je 40 let star. Tako da se s tem ne vznemirjam."

"To bo dober obračun. Moram ga premagati, če se želim znova boriti s Floydom Mayweatherjem. Navijačem bi rad povedal, da je Pacquaio še vedno dober paket. Videli boste še veliko obračunov z Mannyjem v ZDA," je prepričan 166 centimetrov visoki Filipinec.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Roadkill
16. 01. 2019 15.01
+1
Broner se verjetno zaveda da je Manny že malo ostarel zato se tako napihuje in tudi tega da bi nekaj let nazaj padel kot posekana smreka
Sputnik
15. 01. 2019 14.26
+14
kaj pol če je njegova angleščina slaba? a je bronerjev tagalog kaj boljši??
Maximus
15. 01. 2019 13.39
+25
Ugh še eno ameriško namizno gobezdalo. V tem pa res blestijo. So največji gobezdači vseh časov. Upam, da ima Many v sebi še en živalski večer in da pospravi Bronerja kamor spada.
mikson1402
19. 01. 2019 15.10