Borilni športi

Canelo vs. Jacobs: petelina sta se šopirila že na tehtanju

Las Vegas, 04. 05. 2019 09.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še pred težko pričakovanim obračunom srednje kategorije med Canelom Alvarezom in Danielom Jacobsom v Las Vegasu sta petelina na tehtanju začinila dogajanje, ko sta prislonila glavi, nato pa se je začelo odrivanje, posredovati pa so morali člani ekip, da pesti niso zapele še preden bosta boksarja stopila v ring. Prenos obračuna bo na VOYO v nedeljo ob 3. uri zjutraj.

Spomnimo: gre za najbolj odmeven boksarski obračun v tem letu, Mehičan in Američan pa se bosta spopadla v bitki za naslov za prvaka v srednji kategoriji, v igri pa bojo pasovi WBA Super in WBC, ki ju brani Saul Alvarez, ter IBF, ki je trenutno v lasti Daniela Jacobsa.

Jacobs (desno) si želi dokazati, da je trenutno najboljši boksar v srednji kategoriji.
Jacobs (desno) si želi dokazati, da je trenutno najboljši boksar v srednji kategoriji. FOTO: AP

Oba petelina sta sicer uspešno prestala tehtanje – Jacobsu so namerili 72,5 kilograma, Alvarezu pa nekaj sto gramov manj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Čustva letijo visoko. Ne mislim se umikati pred izzivom mojega življenja. Vse kar delam, je za mojo družino. Vse kar počnem, je za Brooklyn (rojstno mesto, op. p.) in kulturo," je bil jasen Jacobs, ki v obračun vstopa v vlogi nefavorita, na tehtanju pa je z glavo skušal odriniti Mehičana. 

"Opazil sem strah in to, kar je naredil, je bil znak strahu," je bil po tehtanju in preizkušanje trdote nasprotnikovega čela glasen Alvarez.

"Zame, za moje ljudi in za moje navijače je pomembno, da zmagam. To je izziv, na katerega sem pripravljen. In zmagali smo. Skušal mi bo vzeti pasove, a ne bo mu uspelo," je še dodal 28-letni Mehičan, ki je edino borbo v karieri poklicnega boksarja izgubil proti kralju srednje kategorije Floydu Mayweatherju.

Canelo vs. Jacobs
Canelo vs. Jacobs FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

detect
04. 05. 2019 13.42
preseravanje,ni kaj.
tedoVV2HCmedo
04. 05. 2019 12.05
+3
To je samo predstava. Lahko so boksarji tudi prijatelji, morajo se pa kazati skregane, da bi tako bilo več gledalcev.
krojacekhlacek
04. 05. 2019 11.08
+2
Ljudje ne razumejo boksa...naj razložim. To je kot predigra...mal rajcanja pol se pa pokaže kdo dlje zdrži...hihi