Borilni športi

Chandler: Ni več tako strašljiv, kot je bil nekoč!

Ljubljana, 09. 01. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ko se je razvedelo, da se razvpiti Irec Conor McGregor vrača v oktagon, so se ljubiteljem mešanih borilnih veščin zagotovo zasvetile oči. Čeprav je slednji pred časom na veliko kritiziral najmočnejšo borilno organizacijo na svetu, pa se je z njimi uspel dogovoriti za borbo. 29. junija se bo na dogodku v Las Vegasu pomeril z Michaelom Chandlerjem. Ta pa sporoča: "Conorjeve sposobnosti niso več takšne, kot so bile nekdaj!"

Conor McGregor
Conor McGregor FOTO: Profimedia

O tem, da se Conor McGregor vrača v oktagon, se govori že nekaj časa, na zadnjega leta dan, natančneje 31. 12. 2023, je namreč postalo znano, da se bo konec junija pomeril z Michaelom Chandlerjem. Dogodek sicer še ni uradno potrjen s strani UFC-ja. Kljub vsem žavbam, s katerimi je Irec namazan, da "prestraši" svoje nasprotnike, pa se zdi, da je Američan miren, pripravljen na boj, predvsem pa pripravljen na vse ali nič. 

"Po mojem mnenju Conorjeve sposobnosti niso več takšne, kot so bile nekoč. Mislim, da ni več tako strašljiv, kot je bil nekoč," je Chandler dejal za ESPN. Boj med njima naj bi se odvil že decembra lani, toda McGregorjeve težave z ameriško protidopinško agencijo tega niso dovolile. Oba borca sta bila trenerja v zadnji sezoni The Ultimate Fighter, resničnostnega šova podjetja, ki preži na nove talente MMA. Kot je znano, naj bi se trenerja po koncu pomerila med seboj. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

29. junija naj bi se borca v velikem slogu podala v oktagon. "Vsi vemo, da ni nikoli 100-odstotno uradno potrjeno, dokler borci ne stopimo v oktagon, toda moja ekipa je v stiku z organizacijo UFC. Pripravljam se na ta dan, svojo družino bom pustil doma in odšel na Florido v borilni tabor, tabor, ki ga čakam že leto dni," je dodal Chandler. McGregor se v akcijo vrača skoraj tri leta po tem, ko je moral zaradi poškodbe prenehati tekmovati. Ob koncu tretje borbe z Dustinom Poirierjem julija 2021 si je namreč zlomil golenico. 

The Notorious (Mcgregor) je dvakratni prvak peresne in lahke kategorije, toda boj naj bi se odvijal v srednji, v kateri se nobeden od njiju še ni boril. "Ne more se boriti s 77 kilogrami, ker sem sam prosil za borbo s 77 kilogrami. Moral sem pristati na 84 kilogramov ... Vedno hoče vzpostaviti prevlado, ljudi prepričati, da sem manj vreden kot on. To je v redu. Sprejmem vse, ker zaupam vase in nimam težav s svojim egom. Ves čas se bom držal v ozadju in če misli, da se bo boril z manjvrednim moškim, naj bo temu tako," je še dodal.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bigbadjohn
09. 01. 2024 14.40
Mora biti pa res levje srčen, da se gre s tako hudo osteoporozo še borit v oktagon...!
Roadkill
09. 01. 2024 12.49
Spet bo javkal na tleh ves bogi
Beauceron1
09. 01. 2024 10.51
+1
Narobe svet Bolj te tepejo , več denarja dobiš. Kok je pa Irec vreden v borbi, mu je pa pokazl že Rus k ga je zbil k staro kanto. Je že umes cvilil, da je samo biznis. Navaden Irski pjancek in gobezdač. Res pa da dobro plačan
Hi-MAN
09. 01. 2024 09.51
+3
Chandler ga bo pojedu.
HUSO BOSS
09. 01. 2024 08.09
+5
TUD ČE BO IZGUBIL MU 100MILIJONCKOV NE UIDE SPLOH ČE STAVI NASE NA PORAZ BO TO KRAT 5