Borilni športi

Combate Global oblublja spektakel v La Jauli

Miami, 27. 10. 2022 22.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška organizacija mešanih borilnih veščin Combate Global, kjer se merijo predvsem mladi borci latinskoameriškega porekla, na dogodku z zaporedno številko 28, oblublja spektakel v La Jauli. V glavni borbi večera se bosta namreč pomerila mehiška senzacija Ismael Zamora in francoski svetovni prvak v kikboksu Anas Azizoun. Dogodek si lahko v nedeljo od 20.00 dalje v živo ogledate na VOYO.

Combate Global 28

Combate Global v domači arena La Jaula tokrat pripravlja borilni spektakel, ki so ga v luči prihajajoče noči čarovnic poimenovali kar Groza v La Jauli. V glavni borbi večera se bo mehiška senzacija Ismael Kraken' Zamora pomeril s še nepremaganim francoskim borcem Anasom The Rainmaker' Azizounom.

24-letni Francoz, rojen v Saint-Etiennu, sicer velja za enega najboljših kikboksarjev na svetu v svoji kategoriji in ima skoraj brezhiben karierni rezultat: 19 zmag, en poraz in ena neodločena borba. Azizoun se je oktobra 2019 prvič pomeril tudi v mešanih borilnih veščinah in s podreditvijo v drugi rundi odpravil severnomakedonskega borca Daliborja Bogdanova, sedaj pa se po treh letih vrača v kletko.

A Francoza čaka težko delo, saj njegov dve leti mlajši nasprotnik Zamora, v zadnjih štirih borbah ne pozna poraza. Še bolj impresivno dejstvo pa je, da je član slavne ekipe Bonebreakers iz Mexico Cityja vse štiri zmage dosegel v letošnjem koledarskem letu in, do vseh je prišel s predčasnim zaključkom v najkasneje drugi rundi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg obračuna Mehičana in Francoza bo na sporedu tudi borba neporažene vzhajajoče zvezde Melisse Amaya, ki na Combatejevi lestvici izzivalk mušje kategorije zaseda drugo mesto in Mehičanke Alitzel Mariscal.

Teksašan Landry The Lonestar Kid' Ward se bo še petič v karieri podal v Combatejevo kletko in pomeril z Gianluco Django' Rocco, ki izvirno prihaja iz Riminija. Fabia El Potro' Sintes iz španske Menorce, pa bo svojo tretjo zaporedno zmago iskal v boju s Kubancem z Enzom Perezom. Še en španski talent, ki smo ga v naših prenosih že lahko spremljali - Roger Blanque iz Barcelone, pa se bo pomeril s Carlosom "La Anguila" Mascorrom iz Ciudad Juareza v Mehiki. Zanimivo, oba borca v profesionalni karieri beležita štiri zmage in štiri poraze.

Combate Global je odlična odskočna deska za mlade latinskoameriške borce
Combate Global je odlična odskočna deska za mlade latinskoameriške borce FOTO: Fighting Spirit

Seznam borb, ki si jih boste lahko v živo ogledali na VOYO:

Bantamska kategorija: Ismael Zamora – Anas Azizoun

Ženska mušja kategorija: Melissa Amaya – Alitzel Mariscal

Lahka kategorija: Landry Ward – Gianluca Rocca

Bantamska kategorija: Fabia Sintes – Enzo Perez

Bantamska kategorija: Roger Blanque – Carlos Mascorro

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.