Borilni športi

Conor McGregor še ni rekel zadnje, poleti se vrača v oktagon

Ljubljana, 29. 03. 2024 19.14 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Razvpiti irski borec Conor McGregor je za TNT Sports spregovoril o nadaljevanju svoje kariere, pri čemer opozarja, da se še dolgo časa ne namerava upokojiti. "Upam na še veliko borb v UFC," je napovedal. Nazadnje se je boril leta 2021, ko si je v spopadu z Dustinom Poirierjem zlomil nogo. Tri leta premora so v njem očitno še povečala apetite, saj se želi čim prej vrniti v oktagon.

Conor McGregor
Conor McGregor FOTO: AP

Zdi se, da je vrnitev kontroverznega borca Conorja McGregorja (22-6-0)  v oktagon tik za vogalom. Irec, ki se ni boril vse od poraza z Dustinom Poirierjem leta 2021, ko si je zlomil nogo, je že pred dnevi opozoril, da je vse pripravljeno za njegovo vrnitev v UFC. Kot se že nekaj časa šušlja, naj bi se poleti spopadel z Michaelom Chandlerjem. Vse skupaj naj bi bilo sedaj tudi uradno, saj je dvoboj napovedal tudi Američan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vse je potrdil tudi predsednik borilne organizacije UFC Dana White, ki je izjavil, da dela vse za vrnitev ene najbolj medijsko izpostavljenih osebnosti v zgodovini mešanih borilnih veščin. 'The Notorius' je dejal, da mu je po pogodbi, ki jo ima sklenjeno s to organizacijo, ostalo še nekaj borb in da zato upa na čimprejšnjo vrnitev. "Smo v  začetku leta 2024, zato imamo še kar nekaj časa, da izpeljemo stvari. Kako bo dolgoročno, bomo še videli, pogovori potekajo, rad bi bil še naprej del UFC-ja. Upam, da se bo vse skupaj nadaljevalo še dolgo časa. Organizacija je odlična, omogočili so mi, da lahko sledim svojim sanjam," je dejal McGregor. In dodal: "Večno bom hvaležen, da sem lahko del te družbe."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

McGregor je star 35 let, njegov premor pa je trajal kar dolga tri leta. Kaže, da o upokojitvi sploh ne razmišlja, kvečjemu se zdi, da je pripravljen na nove in nove podvige. Kot primer navaja Mika Tysona, ki se bo pri 57 letih pomeril z Jakom Paulom. Tudi sam si želi ubrati takšno pot. Nekdanji prvak peresne kategorije se lahko pohvali tudi z dolgim seznamom snubcev. "Samo poglejte vse moje potencialne nasprotnike, kakšne zgodbe se lahko napišejo ... vsi so podobnih let kot jaz."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kitamita
31. 03. 2024 15.55
Mcgregor je naredu Khabiba FACT
slimy12
30. 03. 2024 08.18
-4
tip ima milijone, koga briga
asdfghjklč
29. 03. 2024 21.58
+4
Ta gregorček je prodana punčka stricem v ozadju, kateri služijo na njegov račun. Slabiči svojo nemoč izkazujejo z agresijo.
Rožice so zacvetele
29. 03. 2024 21.58
+5
Saj ti so res samo za v kletke.