Borilni športi

Tajda Ratajc lovi šesto zmago in priznava: Mami mi ponuja boljšo plačo, samo da se neham boriti

Koper, 15. 11. 2018 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.V./M.G./Ž.L.
Komentarji
1

Na dogodku Legends Collide, ki bo v Kopru potekal pod organizacijo Mirana Fabjana, bo veliko pozornosti požela tudi Tajda Ratajc, najboljša slovenska borka, ki se bo v kategoriji do 53 kg po pravilih MMA pomerila z Grkinjo Haro Dimitroula. Slovenka obračun pričakuje zelo samozavestna, potem ko je zadnjih pet borb dobila predčasno, z zmago v prvi rundi. Prenos dogodka na VOYO v soboto ob 19. uri.

Več videovsebin
  • Dobra prijatelja Tajda Ratajc in Uroš Jurišič o treningih za dogodek Legends Collide
    01:13
    Dobra prijatelja Tajda Ratajc in Uroš Jurišič o treningih za dogodek Legends Collide
  • Iz 24UR: Tajda Ratajc lovi šesto profesionalno zmago
    02:01
    Iz 24UR: Tajda Ratajc lovi šesto profesionalno zmago
Več o sproščenem odnosu, ki ga imata prijatelja Tajda Ratajc in Uroš Jurišič v današnjem športnem delu odddaje 24UR. Ne zamudite.

"V Kopru bo tudi moj oče. Ne bom dobila 'batin', zato da ne bo on tega videl v živo. Potem bo tam tudi moja sestra, mami pa ne bo prišla, zaradi tega, ker ima zelo mehko srce in me skuša prepričati, da se umaknem iz tega športa. Vedno reče: 'Tajda, povej koliko dobiš plačano, pa bova midve to uredile,'" nam je zaupala 30-letna Tajda Ratajc.

V simpatično, črnolaso slovensko predstavnico, ki se bo pomerila z grško blondinko Haro Dimitroula (prav tako simpatično, zato boste gledalci prišli na svoj račun ne le zaradi dobre borbe), verjame tudi najboljši slovenski borec po pravilih MMA Uroš Jurišič, ki se bo prav tako boril na omenjenemu dogodku, z zmago nad Shoto Gvasalio pa bi že resno potrkal na vrata organizacije UFC. V Kopru se sicer obeta pravi spektakel (prenos v soboto ob 19. uri na VOYO), saj naj bi bila dvorana Bonifika zelo dobro zapolnjena, tam pa se bo trlo znanih imen iz sveta borilnih veščin.

Dogodek bodo v Kopru v prenosu na VOYO (sobota ob 19.00) komentirali Tadej Vidrih, Mirko Vorkapić in Bojan Kosednar.

Jurišič je Tajdo spremljal na treningih, posebej za nas pa je spregovoril o tem, kaj je videl na treningih. "Mislim, da lahko pričakujemo zelo dobro pripravljeno Tajdo. Gledal sem jo na treningu, kako je delala, tako da vem, da je zelo dobro pripravljena za to borbo. Pokazala bo, kdo je Tajda Ratajc, zabeležila novo zmago in januarja prišla k meni v ZDA," je prepričan Jurišič. Tajda se je sicer na obračun pripravljala tudi tako, da se je v MMA-ringu pomerila s fanti. Na Instagramu je poleti delila tudi posnetek s treninga, kjer se je 'spravila' prav na najboljšega prijatelja Jurišiča.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Več o tem v današnjem športnem delu oddaj 24UR.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

raptor2
16. 11. 2018 14.15
+4
Pod organizacijo Mirana Fabjana, a to unga kr so neki v slovenskih pisali o njem kako je se drugje uporabljal borilne vescine?