Borilni športi

Dana White potrdil: Habiba v oktagonu ne bomo več videli

New York, 19. 03. 2021 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prvi mož organizacije UFC Dana White je z objavo na Twitterju potrdil, da Habiba Nurmagomedova v oktagonu ne bomo več videli. Dagestanec je slovo od UFC-ja naznanil po zmagi nad Justinom Gaethjejem lani oktobra, vse odtlej pa so se pojavljale številne govorice o morebitnem povratku, dokler jih ni utišal prav White.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
29:0 je Habibovo razmerje zmag in porazov v profesionalni karieri. 

"29:0 torej. Stoodstotno se je upokojil. Izjemno te je bilo gledati, hvala za vse in uživaj v tem, kar prihaja," je na Twitterju ob skupni fotografiji zapisal Dana White. Prvi mož organizacije UFC je tudi sam v zadnjih mesecih večkrat govoril o morebitni vrnitvi Habiba Nurmagomedova, a ga očitno le ni uspel prepričati. 

White se je namreč nadejal, da bi se 32-letnik lahko vrnil v iskanju svoje 30. zmage, a bo Habib očitno le držal prvotno besedo. Po dogodku UFC 254, na katerem je brez večjih težav opravil z Justinom Gaethjejem, je namreč razkril, da se na željo svoje mame ne bo več vrnil v oktagon. 

Dagestanskemu borcu se je v zadnjem času "na veliko ponujal" predvsem vselej glasni Connor McGregor, ki si je želel povratni obračun, potem ko ga je Habib za svojo 27. zmago premagal oktobra 2018. Irec je vse do danes ostal edini borec v organizaciji UFC, ki je proti Nurmagomedovu uspel dobiti vsaj eno rundo. Njun dvoboj se je po uspešnem davljenju sicer končal v četrti rundi. 

Ne pozabite: trojni paket borilnih veščin na VOYO ta konec tedna
Začeli bomo z boksarskim spopadom v soboto (Beterbiev vs. Deines), nadaljevali s poslastico KSW (Račić vs. Przybysz), zaključili pa s spektaklom UFC Vegas 22, na katerem se bosta v glavni borbi večera udarila Derek Brunson in Kevin Holland. Vse omenjene boje si bo moč ogledati v živo na VOYO. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vivid Money
20. 03. 2021 09.43
+2
res je, Khabib nima kaj več dokazovat. On je nesporni kralj UFC-ja....29:0 pove vse.....
Shisui
20. 03. 2021 09.28
+3
Kaj če pa še dokazat, saj je brez večjih težav nalomil kogarkoli so postavili pred njega. Naj gre v pokoj, ko bo pravi borec nasproti in dovolj denarja na mizi se bo vrnil.
Karantaniija
20. 03. 2021 09.46
+4
Ni on pohlepen na denar kot McGregor, zato še en razlog več, da se ne bo vrnil
mr.puff puff
20. 03. 2021 10.03
-2
Mcgregor je zrihtov place vsm fajterjam ne sam seb...njegovi fajti so pa najbl prodajani sj ves ppv...taprvh pet fajtvov je mcgregor zraven ane