Borilni športi

Dana White razblinil sanje McGregorja: Vegas ali 2020?

Las Vegas, 20. 09. 2019 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V začetku oktobra bo minilo leto dni, odkar je Conor McGregor zadnjič stopil v oktagon. Klonil je proti Habibu Nurmagomedovu, vse odtlej pa časopisne strani polni s škandali izven kletke. Očitno pa se to obdobje končuje, saj se Irec že spogleduje z vrnitvijo v borilne vode, nekaj olja na ogenj pa je z zadnjo izjavo prilil še Dana White.

Habib Nurmagomedov je izpolnil obljube in v oktagonu T-Mobile Arene v Las Vegasu povsem zasenčil McGregorja.
Habib Nurmagomedov je izpolnil obljube in v oktagonu T-Mobile Arene v Las Vegasu povsem zasenčil McGregorja. FOTO: AP

Številni so sporočilo irskega boksarskega zvezdnika razumeli kot veliki povratek v domačem Dublinu, a želje Irca po borbi na domačih tleh najverjetneje ne bodo uslišane. Prav na ta isti datum je namreč napovedan borilni dogodek UFC 245 v Las Vegasu, zato naj bi bila McGregorjeva edina možnost za povratek v 2019 ta, da se prilagodi določenemu urniku. V to je trdno prepričan tudi šef UFC organizacije Dana White. "Če se ne bo odločil za Vegas, potem bo moral svoj povratek prestaviti na naslednje leto," je bil jasen White .

Že pred tem so se pojavila namigovanja, da naj bi bil na sporedu UFC 245 tudi obračun za prvenstveni pas, vendar vodilni špekulacij niso potrdili.

Je Dana White razblinil sanje McGregorja o povratku na domačih tleh?
Je Dana White razblinil sanje McGregorja o povratku na domačih tleh? FOTO: AP

Brez dvoma bi bil McGregor dobrodošla sprememba, ki bi v Vegas privabila še večjo množico ljubiteljev borilnih veščin kot sicer. Irec sicer na družabnih omrežjih že bije borbo z Dustinom Poirierjem.

Slednji je v tretji rundi izgubil borbo s Habibom Nurmagomedovom, sedaj pa že razmišlja o revanši z McGregorjem. Proti Ircu je namreč izgubil borbo peresno lahke kategorije leta 2014, v lahki kategoriji pa do ’zmenka’ še ni prišlo.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bacekjon1
21. 09. 2019 08.15
+6
Jst pa nič več, ker od borbe z Aldom je vse samo se en cirkus. Do takrat je borbo resno jemal od takrat je pa to samo še posel, v katerem pa je treba priznati zelo, zelo uspešen.
Petarda10
20. 09. 2019 20.13
+0
Komaj cakam da se vrne
mikson1402
23. 09. 2019 17.15
+2