10°C

Ema Kozin presrečna po osvojitvi naslova: Vem, koliko truda sem vložila v to

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
M.G. /
KOMENTARJI
9
Slovenska boksarka šampionka Ema Kozin je po sobotni, največji zmagi v karieri bila presrečna, ob osvojitvi začasnega pasa prestižne organizacije WBC pa se je zahvalila vsem, ki so ji na zahtevni poti stali ob strani v teh negotovih časih.

Posnetek izvrstne taktične predstave Eme Kozin v borbi z Urugvajko Chris Namus si že lahko ogledate na VOYO.

"Po včerajšnji zmagi se presrečna vračam v Slovenijo, ker vem, koliko truda sem vložila v to zgodovinsko zmago. Ta zmaga mi osebno pomeni največ, ker je to najlepše darilo za celoten team, sponzorje, prijatelje, sparing partnerje (Mirko Vorkapić, Sašo Vorkapić, David Forster in Jaka Hlad, op. p.) in starše oziroma vse tiste, ki so verjeli in sanjali skupaj z menoj," je po zmagi nad urugvajskim 'Morilskim bonbonom' zapisala komaj 21-letna šampionka, ki postavlja nove smernice slovenskega boksa. Pasovoma WBF in WIBA je dodala še začasni pas organizacije WBC.

"Ker so takšni uspehi v največji meri odvisni od ekipe, lahko z največjim veseljem izjavim na kratko le to: Rudolf Pavlin in Redžo Ljutić, rada vaju imam, ta zmaga je vajina. Hvala mojemu menedžerju Mirco Scoco, ker ves ta čas verjameš vame,"je še dodala Kozinova v čustvenem zapisu na družbenem omrežju Facebook. Na koncu je sporočila, da si bo vzela nekaj časa za kratek počitek, a njeni cilji so še višji. "Po počitku pride garanje naprej, saj imam še večje cilje. Veselite se z menoj, imam vas rada," je zaključila Ljubljančanka. Posnetek borbe si lahko ogledate na VOYO (klikni TUKAJ).

PREBERI ŠE
Največja zmaga Kozinove in začasni šampionski pas organizacije WBC!