Borilni športi

Ferguson odgovarja McGregorju: Še vedno si moja kur*a!

New York, 13. 05. 2020 15.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko je zelo hitro prejel odgovor Khabiba Nurmagomedova zaradi žaljivk, ki jih je usmeril k vrhu UFC organizacije, še posebej njene lahke kategorije, je razvpiti Conor McGregor dočakal še odziv nič kaj prijaznega Tonyja Fergusona. Irec slednjega ni tako hudo užalil kot pred tem Nurmagomedova in Justina Gaethjeja, a mu je z določenimi izjavami vseeno 'stopil na žulj'.

Conor McGregor je bil zelo kritičen do priprav Tonyja Fergusona na zadnji obračun, ki ga je s tehničnim nokavtom nekoliko presenetljivo dobil Justin Gaethje.

"Tonyja imam rad, toda njegove priprave na dvoboj z Gaethjejem so bile sramotne, katastrofalne," je uvodoma dejal razvpiti irski MMA borec in nadaljeval: "Njegove metode in izjave so sicer zelo duhovite in zabavne, toda gledano skozi prizmo prikazanega v oktagonu, Ferguson ni bil na želeni ravni. Ko bo malce prišel k sebi, ga čaka obračun z Dustinom; in če ne bo spremenil načina priprave in pristopa do same borbe, bo tudi naslednjič dvorano zapuščal sklonjene glave."

Nato je sledil del izjave, s katerim je McGregor prestopil meje potrpežljivosti Tonyja Fergusona: "Se še spomniš, Tony, kako sem te predstavljal prek Paradigm menedžmenta? V 'zahvalo' pa sem dobil klasičen nož v hrbet, ko si me ogoljufal s pogodbo v zvezi z bejzbolom." Na Fergusonov odziv ni bilo treba dolgo čakati.

"Conor, ti si še naprej moja kur*a. Kolikor mi je znano, kar mi je potrdil tudi lastnik Paradigm menedžmenta Audie, me nisi nikoli predstavljal. Če pa slučajno si, potem si delal za mene in služil na moj račun oziroma moje ime. Osredotoči se na svoje delo, čeprav razumem, da je zelo težko spremljati dogajanje s strani," je odgovoril Ferguson.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Petarda10
13. 05. 2020 18.19
-1
ferguson, prot conorju se lahko pa samo skrijes
Skankhunt42
13. 05. 2020 17.37
+5
popravte prevod
BenQurer24
13. 05. 2020 16.57
+8
stojcevic
13. 05. 2020 16.40
+12
Tony vs McGregor plsssssssssssssssssssssssssssssss da ga el cucuy poje!!!!!!!!!