Borilni športi

Fury bo za 'izlet' med rokoborce mastno zaslužil

Ljubljana, 19. 10. 2019 08.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J./N.A.
Komentarji
8

Otoški boksar Tyson Fury išče nove izzive in se bo konec meseca preizkusil v rokoborbi. V Savdski Arabiji se bo udaril z Braunom Strowmanom, s katerim sta že v zadnjih tednih poskrbela za nekaj incidentov, oziroma besednih dvobojev. Seveda zgolj promocijske narave ... Medtem so angleški mediji dognali, kakšna plača Furyja čaka po dvoboju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Deontay Wilder in Tyson Fury se bosta vnovič udaril konec februarja.
Deontay Wilder in Tyson Fury se bosta vnovič udaril konec februarja. FOTO: AP
Nekdanji prvak težke kategorije Tyson Fury je v preteklosti obiskal dva rokoborska dogodka in očitno mu je bilo to, kar je videl, zelo všeč.
Med boksarji sta se v v preteklosti WWE preizkusila tudi velikana Mike Tyson in Floyd Mayweather.
Rokoborska praznika WWE sta ga kot kaže prevzela do te mere, da se je odločil preizkusiti v ringu in "žrtev" našel v Braunu Strowmanu. Začelo se je z nujnim besednim dvobojem, končalo pa s postavljenim terminom za borbo, ki se bo zgodila 31. oktobra v Savdski Arabiji v okviru prireditve WWE Crown Jewel. "Od nekdaj sem oboževal rokoborce in njihove veščine. Večkrat sem pomislil, kako bi bilo, če bi se z njimi pomeril v ringu. Mislim, da je sedaj pravi čas za to," prenaša Daily Mail besede 31-letnega "kralja ciganov", kot so mediji poimenovali Furyja. "Ne bojim se nikogar. Brauna Strowmana bom uničil," je zagotovil Britanec, ki bo brez dvoma vnovič mastno zaslužil. Če je verjeti otoškim medijem, bo Fury za dvoboj prejel nič manj kot 13 milijonov evrov. 

Tysona Furyja konec meseca čaka rokoborski dvoboj.
Tysona Furyja konec meseca čaka rokoborski dvoboj. FOTO: AP

Frank Warren, promotor Tysona Furyja, ni bil prav navdušen, da se bo njegov varovanec udaril z rokoborcem. "Kaj naj rečem? Videl je nekaj borb in se navdušil. Takoj se je zapletel tudi v verbalni konflikt. Kaj naj, to je Tyson. Namesto da počiva in se pripravlja na veliki spopad z Deonteyjem Wilderjem, se bo udaril z rokoborcem. Mene za nasvet ni vprašal. Najprej se je prijavil in mi nato sporočil odločitev. Kot pravim, to je Tyson Fury. Lagal bi, če bi rekel, da mi je njegova poteza všeč."

Spomnimo, Fury se bo 22. februarja prihodnje leto vnovič udaril z Wilderjem. Šlo bo za težko pričakovani povratni dvoboj. Fury je generalko za ta boksarski spopad doživel sredi minulega meseca proti Švedu Ottu Wallinu. To je bilo za Furyja seveda zgolj ogrevanje na poti do revanše s svetovnim prvakom verzije WBC Deontayem Wilderjem, ki bo na sporedu prihodnje leto. Fury in Wilder sta decembra lani v Los Angelesu uprizorila epski dvoboj, ko je Fury v 12. rundi vstal in si prislužil neodločen izid, kar pa je pomenilo, da je šampionski pas ostal v lasti Wilderja ... 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hondica
20. 10. 2019 09.59
+2
To bo pa več naneslo, kot barvne kovine.
Krematorij666
19. 10. 2019 11.24
+1
WWE ima toliko skupnega z rokoborbo kot iluzionist s čarovnijo...
StAnalitik
19. 10. 2019 16.42
+0
Še.mnogo mnogo manj kot iluzionist.Tile "pretepači" so fenomeni.Mi "skoči" na glavo pa se pobere iz tal kot da ni nič bilo.
Panamera4E
19. 10. 2019 10.05
+19
Kam gre ta boks. Prvo oni mali tortilla debelinko premlati Joshuo, zdaj pa še ta Fury z postavo od najbolj povprečnega družinskega dedija mlati po boksarjih, ki jih je sama mišica. Verjetno bo jutri en 280 kilski sumo borec postavil rekord maratona pod 1,50.
hondica
20. 10. 2019 10.02
+1
Če se mišica vidi, še ne pomeni, da je to moč, si kdaj gledal tekmovalce strongmana?
Panamera4E
20. 10. 2019 10.15
+0
Adjgalomt
19. 10. 2019 09.47
+3
Poneumljene ameriške ovčke
User416781
19. 10. 2019 13.10
+3
Kdo točno je tukaj američan? In a se bo kaj dogajalo v ameriki?