Borilni športi

Fury spet v središču pozornosti: posnel je božični hit, morda ga zanese v pikado

London, 24. 10. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanski boksarski as Tyson Fury se bo konec oktobra pomeril na rokoborskem prazniku Crown Jewel v Savdski Arabiji, očitno pa tudi to ne bo zadovoljilo visokih apetitov 'Gypsey Kinga'. Boksar bo namreč zaplaval tudi v glasbene vode, s slovitim Robbiejem Williamsom bo izdal duet, ki bo pristal na glasbenikovem božično obarvanem albumu.

Potem ko je pred tedni odjeknila novica, da bo nekdanji boksarski šampion Tyson Fury zaplul v rokoborske vode, pa očitno izzivov še zdaleč ni konec.

Tyson Fury je za prav posebno priložnost združil moči z Robbiejem Williamsom.
Tyson Fury je za prav posebno priložnost združil moči z Robbiejem Williamsom. FOTO: AP

Boksar bo namreč skupaj z britanskim glasbenikom Robbiejem Williamsom zapel na novi božični plošči. Akterja sta namreč posnela duet Bad Sharon, ki govori o službeni zabavi, kjer ne manjka alkohola. Williams bo s tem proslavil sploh svoj prvi božični album, ideja o sodelovanju s Furyjem pa se mu je porodila še pred Britančevo borbo s Tomom Schwarzom.

Tega si je nekdanji član Take That ogledal v živo. "Sem vznemirjen, ko naznanjam svoj sploh prvi božični album. V svoji karieri sem dosegel že veliko, ta album pa je uresničitev dolgoletnih sanj. Pri nastajanju smo se odlično zabavali, komaj čakam, da ga slišite," je v izjavi za javnost povedal Williams.

Nekateri napovedujejo, da bi bil lahko duet Furyja in Williamsa med vodilnimi na letošnji praznični lestvici.
Nekateri napovedujejo, da bi bil lahko duet Furyja in Williamsa med vodilnimi na letošnji praznični lestvici. FOTO: AP

Če Furyju tudi po glasbenem udejstvovanju in rokoborbi še vedno ne bo do vrnitve boks, na družbenih omrežjih kar mrgoli od predlogov. Številka ena v pikadu Michael van Gerwen ima za Furyja nov izziv:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Britanec bo s svojim 'nastopom' v WWE mastno zaslužil. Če gre verjeti otoškim medijem, bo Fury za dvoboj prejel nič manj kot 13 milijonov evrov.

'Presenečenje' za Furyja

V pripravah na rokoborsko poslastico v Savdski Arabiji pa se je zgodil tudi neljubi 'incident'. Furyja je namreč na treningu na Floridi presenetil njegov nasprotnik Braun Strowman, ki se je z vso silo zaletel vanj in Britanca pospravil na tla.

Čeprav nad udarcem ni izgledal pretirano presenečen se je Fury v bolečini prijel za desni gleženj. Režečega Strowmana je iz stavbe nagnal Britančev trenerski štab, Fury namreč zaradi bolečin ni mogel stopiti na nogo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

 

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lessihinav?ek
24. 10. 2019 10.26
+5
matej1111
24. 10. 2019 08.35
+6
Hahahaahha, tu pa ne vem, če ni mel Đuro prste poleg, tak slabo zrežirano.
Luther
24. 10. 2019 07.58
+8
Malo so odglumili, a ne?
Slimfit
24. 10. 2019 07.53
+4
Sej je dobr boksar, sam je pa tut velik klovn..