Borilni športi

Gaethje sporoča McGregorju: Odločil si se za lažjo pot, zato ne tarnaj

New York, 01. 10. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Začasnega svetovnega UFC prvaka Justina Gaethjea konec tega meseca (24. oktober) čaka najpomembnejši dvoboj v karieri za šampionski pas lahke kategorije proti za zdaj nedotakljivemu Khabibu Nurmagomedovu. Toda še pred tem je začutil potrebo, da se vmeša v medijsko vojno med razvpitim irskim borcem Conorjem McGregorjem in predsednikom organizacije Dano Whitom.

"Conor (McGregor, op. p.), ne zveni lepo, ko se lažeš svojemu šefu. Delaš prav vse, da v javnosti ne bi bil videti kot kur**. Imel si svojo priložnost januarja, še izzival sem te ničkolikokrat, ti pa si se odločil molčati. Tudi moj agent me je vprašal, ali si želim obračuna s tabo po dvoboju s Tonyjem Fergusonom. Toda, veš kaj, je*i se! Pravzaprav se nikoli dejansko nisi želel pomeriti z menoj, namesto tega si se odločil ubrati lažjo pot," je brez dlake na jeziku v odgovor na predhodno McGregorjevo objavo na Twitterju, s katero se je spravil nad prvega moža UFC-ja Dano Whita, zapisal Justin Gaethje.

Spomnimo: kontroverzni Irec je pred dnevi z javnostjo delil izmenjavo sms sporočil s predsednikom organizacije, v kateri nekdanji svetovni prvak lahke kategorije očita Whitu, da se ni držal dogovora pred izbruhom pandemije koronavirusa. V okviru tega naj bi se Gaethje z McGregorjem pomeril maja letos, a zaradi že znanih razlogov se omenjeni dvoboj ni zgodil. Nato se je Irec odločil stvari vzeti v svoje roke in se brez posredovanja UFC-ja dogovoriti za borbo proti Diegu Sanchezu. Sledila so, kot že zgoraj zapisano, medsebojna obtoževanja na relaciji White–McGregor, naknadno pa se jima je 'pridružil' še Gaethje, ki bo konec tega meseca na Fight Islandu v Abu Dabiju skušal s prestola sklatiti vladarja lahke kategorije Khabiba Nurmagomedova.  

Zdaj ima McGregor v svoji beležnici zapisani dve imeni, s katerima se želi boriti v naslednjem obdobju. To sta legendarni Manny Pacquiao v boksarskem in Dustin Poirier v ekshibicijskem dvoboju. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User792410
04. 10. 2020 18.56
Irec se gre lahko le še ekshibicijo, dokler mu bodo pripravljeni plačevati za šov!
BrNuS
01. 10. 2020 09.48
+2
Bravo Gaethje! Ko-nor je en blefer in zadro...nec ter pijancek, nekoc je bil pa sportnik. Upam, da nihce niti ne pomisli, da ima Ko-NOR kakrsnekoli moznosti proti Pacquiao ali jih je imel proti Floydu..igra za denar, v resnem bokserskem spopadu nebi prezivel 5 rund z nobenim od omenjenih..trdim da tudi ne z nikomer izmed prvih 50 rangiranih borcev v tej katgoriji. No jasna je tudi zadeva da v kletki pa nihce izmed njih nebi zdrzal 5 rund...
Iniesta
01. 10. 2020 08.44
+1
Pakjao je velemojster boksa in dober clovek. Konorja bo razbil k kanto ...
BrNuS
01. 10. 2020 09.44
+4
Koronavirusovec
01. 10. 2020 08.41
+1
Mcgregorja so samo usta, lepo se je to pokazalo ko ga je mcfloyd razbil kot kanto brez nikakršnega napora