Borilni športi

Habib svari McGregorja: Abu Dhabi ni kraj za postavljače

Abu Dhabi, 03. 07. 2019 16.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Abu Dhabi bo septembra prizorišče nove borilne poslastice, v kletki bosta moči merila Dustin Portier in Habib Nurmagomedov. Slednji je pred časom utišal tudi Conorja McGregorja, ki bi lahko večer borbe spremenil v pravo zmešnjavo, zato mu je Dagestanec že poslal opozorilo.

Opazka predsednika UFC Dana Whita, da se ne bi čudil, če bi borilni praznik UFC 242 obiskal tudi Conor McGregor, je sprožila mešane odzive. Nad njegovo idejo niti najmanj ni navdušen Habib Nurmagomedov, eden izmed glavnih akterjev dogodka, ki je posvaril razvpitega Irca.

Habib je borbo z McGregorjem zaključil v četrti rundi, ko je Irca spravil na tla, mu prišel za hrbet in ga z vzvodom na čeljust prisilil v predajo.
Habib je borbo z McGregorjem zaključil v četrti rundi, ko je Irca spravil na tla, mu prišel za hrbet in ga z vzvodom na čeljust prisilil v predajo. FOTO: AP

"Precej težje bo pobegniti iz Abu Dhabija kot pa New Yorka," je v izjavi za rusko televizijo Rossiya-24 povedal Dagestanec in nadaljeval: "Če načrtuje, da bi obiskal dogodek, mu svetujem, naj le sedi in uživa v borbi, sicer se ne bo mogel zanašati na svoje ukane."

McGregor je pred leti že povzročil zmešnjavo na UFC 223, ko je poškodoval avtobus poln borcev, zaradi česar so bili organizatorji primorani odpovedati nekaj borb. "Abu Dhabi ni kraj za postavljače. Naj pride, če želi, a njegove ukane tu ne bodo imele učinka," opozarja Nurmagomedov.

Irec spet izzval Mayweatherja, tokrat malo drugače

McGregorju se očitno trenutno po glavi podijo povsem druge misli. Tudi sam je namreč podlegel, v tem trenutku, novi spletni evforiji. 'Bottle Cap Challenge' je osvojil tudi slovitega irskega borca, ki je v videu izzval kar Floyda Mayweatherja. Ameriški boksar je pred dvema letoma v boksarskem ringu Irca pospravil na tla, vse od takrat pa se šušlja o revanši.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nekroman
13. 07. 2019 12.38
+3
mma borci proti boksarjem ali obratno realno ni velikih sans da lahko nekdo ki trenira eno premaga drugega po pravilih ki niso pisane na njegovo znanje,in Taysona dati v konkurenco top 3 je absurd in totalno nepoznavanje enega ali drugega sporta
le?o
03. 07. 2019 20.29
+13
Tega mcgrgata bi dal v kletko s tysonom, da ga on enkrat polozi.
Roadkill
04. 07. 2019 10.09
+5
le?o
04. 07. 2019 13.49
-1
Res je, a ko bi ga mike položil, bi mu sigurno naravnal kolesca v glavi, da mu nebi vec na pamet prisel ring.
ZyzzMirin
05. 07. 2019 11.59
+2
Baletka
06. 07. 2019 10.17
+1
Oh ja, a kok jih dominira le z boks tehniko v oktagonu. Ti vrjetn oktagona vidu nisi, dozivu nisi vrjetn pa niti enga treninga, prepisujes pa komentarje, ki jih vids tu pa tam pa ceprou so nonsense.. Realno Mike bi bil top5, glede na stanje v tezki kategoriji.
Baletka
06. 07. 2019 10.19
+0
Jds, ngannou, rem, miocic,. Vsi naceloma preferirajo standup borbo, tako da tvoj komentar je res nesmiseln..