Borilni športi

Habib vrača Conorju: Osramočen boš živel do konca svojih dni, 'stroj za tapkanje'

Dublin, Mahačkala, 12. 01. 2019 22.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubitelji mešanih borilnih veščin ste oktobra le dočakali težko pričakovano zgodovinsko borbo, v kateri sta se za šampionski pas v lahki kategoriji pomerila Conor McGregor in Habib Nurmagomedov. Bolj kot zmage Dagestanca pa se vas zagotovo večina spominja dogodkov, ki so se odvijali po koncu borbe. In 'šesta runda' med borcema še vedno poteka - z besedno vojno po družbenih omrežjih.

Trenutek, ko je na dogodku UFC 229 Habib Nurmagomedov premagal Conorja McGregorja.
Trenutek, ko je na dogodku UFC 229 Habib Nurmagomedov premagal Conorja McGregorja. FOTO: AP

Conor McGregor je namreč pred dnevi na družbenih omrežjih objavil kriptičen zapis, v katerem je užalil kar dva svoja nasprotnika in rivala, Paulieja Malinaggija in Habiba Nurmagomedova. Zloglasni Irec se je predvsem obregnil ob domnevno pritoževanje oziroma jamranjem pri sodnikih. "Habibu sem po tretji rundi, moji rundi dejal, naj se neha pritoževati, naj ne bo p**ka. Po vsaki rundi pri sodniki in po vsaki rundi isto pritoževanje. Ne bodi p**ka. To je počel tudi v četrti rundi, ko sva bila na tleh in je bil v boljšem položaju. To me je res presenetilo. Če bi se moral kdo pritoževati med tisto borbo, sem bil to jaz. V prvi rundi sva bila štiri minute na tleh in se ni nič dogajalo. Borba je borba in koga briga ostalo. On pa je jokal kot prava mala p**ka. Spoznal sem, da je dan danes veliko fantov v našem športu, ki so prave p**ke. Vem, da ste brez ficka, a ne bodite p**ke brez ficka," je povsem v svojem slogu zapisal McGregor in seveda sprožil val ogorčenja na spletu. 

Habib mu seveda ni ostal dolžan in mu odgovoril z zelo kratkim sporočilom. "Osramočen boš živel do konca svojih dni, p**ka," je zapisal Dagestanec ter zapisu dodal še #stroj za tapkanje in #mctapkar in video borbe točno v trenutku, ko Irec prizna premoč nepremaganemu šampionu organizacije UFC. Ni kaj, zgodba med razvpitima borcema še zdaleč ni končana in verjetno ne bo, dokler se znova ne srečata v oktagonu in enkrat za vselej poravnata račune, ki so ostali odprti po kontroverzni borbi v Las Vegasu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Diebaumaister
13. 01. 2019 11.39
+6
Kim Kardashian UFC-ja mcgregorček, ga bo Habib pojedel kot Mcdonaldčka
ArkaMast
13. 01. 2019 11.09
+17
Poraz ni problem. Lahko bi bil ponosen, da se je boril a Khabibom. ... A poraz je sramota, ce te zmelje tisti, ki si ga zalil in se mu posmehoval. Sramoten poraz je, ce se repencis, na koncu pa si ti tisti, ki si pušnil. Mar bi bil tiho McTapkar :) hihihi.
ArkaMast
13. 01. 2019 10.59
+7
Habib ga je zmlel :) ... čivavo zdrizasto
KavčStrokovnjak
13. 01. 2019 09.50
+19
Čuden portal. Piše štirje komentarji, ko pa klikneš pa samo eden. Hujša cenzura od S. Koreje. madona. A lahko pričakujem obisk udbe, če bom kaj "narobe" napisal?
mikson1402
13. 01. 2019 09.08
+5
mctapkar mu pristaja....haha....bravo Habib