Borilni športi

Impresivna telesna preobrazba Mika Tysona: za vsaj tri ali štiri runde ekshibicije

New York, 06. 05. 2020 14.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni boksar Mike Tyson se je z vso resnostjo lotil treningov z željo, da bi z ekshibicijskimi borbami zbral kar se da največ denarnih sredstev za pomoč ranljivejšim skupinam prebivalcev v svoji domovini. Še posebej se zavzema za brezdomce in tiste, ki se soočajo z odvisnostjo od opojnih substanc.

Najmlajši svetovni boksarski prvak težke kategorije v zgodovini Mike Tyson je v zadnjem obdobju ne le pristopil k vrhunskim treningom, temveč te opravlja s takšno zavzetostjo, da so prvi rezultati več kot vidni (spodaj). 

"Kot sem že nekajkrat povedal, v bodoče želim nastopiti na ekshibicijskih dvobojih humanitarnega značaja, da s tem pomagamo čim večjim skupinam ljudi. Predvsem tistim, ki so bolj kot ne prepuščeni sami sebi, ki večino dni v letu preživijo na ulicah, ali pa se potikajo naokrog, vidno opiti in zadrogirani," je v nedavnem pogovoru z raperjem T.I.-jem dejal 53-letni Tyson, ki je ameriško in tudi svetovno javnost osupnil s povsem prenovljenim videzom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če je še septembra lani izgledal kot večina upokojenih športnikov, ki se bližajo vstopu v drugo polovico šestega desetletja svojih življenj, je Tyson po le nekaj mesecih s povsem spremenjenim načinom prehranjevanja in spalnimi navadami presenetil marsikoga. 

"Še vedno imam rad gibanje in šport nasploh. Nastopijo pa v življenju določena obdobja, ko zapadeš v neko rutino, ki ni najbolj zdrava za vaše telo. To se je med drugimi zgodilo tudi meni in to ne prvič. Zdaj pa sem že v tisti pravi fizični formi oziroma se ji postopoma približujem, ko bom lahko opravil prvi humanitarni dvoboj v ringu. Komaj čakam," je še sporočil veliki Mike Tyson.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Let it be ...
12. 05. 2020 20.31
+1
Ampak ... nikoli ne morem mimo njegovega nosu. Drugače pa je zagotovo najboljši boksar. Za Alija ne morem ničesar omeniti, ker nisem odraščal v njegovih časih, da bi lahko spremljal borbe, tyson je pa naredil novo ero boksa ...
borut30
07. 05. 2020 09.57
+16
Zna se Mike dobro pripraviti, mogoče celo bolje..kot je bil dobro desetletje nazaj. "Glava "je veliko bolj na mestu, kot v tistih časih. Res da so tukaj leta, ampak vseeno mislim, da ima v sebi še veliko dinamita. Zanimivo bo spremljati "eksibicijo".....Če se bo počutil močan in pripravljen, ni za dvakrat reči, da ne izzove kakšnega profija. Ufffff, legendarno bi to bilo. Rocky Balboa v realnem svetu. Ne uide milijarda gledalcev prek tv - zaslonov. Eden izmed zadnjih živečih legend, ki so krojili svet...pred "današnjim svetom". Jordan, Maradona, Tyson.
Mamba4Life
06. 05. 2020 15.38
+9
GOAT...še dans bi marsikatere Furye, Joshue in podobne paglavce za šalo pospravu, kerga tud u prvi rundi vrjetnu
siska55
06. 05. 2020 16.58
+5
Ne bluzi,v svojih casih nedvomno DA,dons pa bi bilo brezveze in smesno kaj rect,,ker ves kaksno stanje je